![]() |
Re: CUSTOM PAINT (Airbrushing)
|
Re: CUSTOM PAINT (Airbrushing)
cam urat din partea ta ... faza cu jokeru' pe chevrolet :rolleyes2
|
Caut vopsitorie in Timisora
Dupa cum spune si titlul, caut o firma sau persoana fizica specializata pentru vopsit masina in Timisoara.
|
Re: Caut vopsitorie in Timisora
Stiu vreo 20 de vopsitorii care au cabina si cel putin 50 de "persoane fizice specializate" care stiu sa vopseasca o masina.....:lol:
intrebarea mea este ce vrei sa vopsesti ? ce pretentii ai ? :mrgreen: |
ieftin si bun cred k,ca toata lumea :lol:
|
Da da
e criza....:mrgreen: |
Re: Ateliere tuning Timisoara
Sal la toata lumea .....ceva masini tunate pe aici gasim?:)...as vrea si eu sa tunez un Nissan Sunny ...ma chinui de vreo 2 luni sa gasesc o firma...dar degeaba majoritatea (Faliment):(....s-ar putea tuna un Nissan?...
|
Salutare man.
Bune intentii ai, dar intrebarea nu e pusa bine....:D Acum ceva timp mai intreba cineva pe aici, unde poate sa si tuneze masina?...si a primit un raspuns pe masura....de la un baiat mai glumet... daca o duci in Piata Libertatii, la Casa Armatei sunt acolo doua tunuri ....:lol: |
Salut,
Vreau sa vopsesc complet un golf 3. Cam cat ar costa toata afacerea? Mersi de raspuns. |
Sa inteleg ca int/ext vrei ?vrei sa schimbi culoarea?
Lasa mi un nr pe privat, am niste baieti care lucreaza super bine, maine o sa mi vopseasca un kit de bari/praguri pt masina mea....si se pot vedea marti:D |
1: Reprezentanta Nissan
2: Pagini de net ale firmelor din bucuresti 3: Ebay... sau alte firme din afara. In TM nu gasesti nimic, decat piese de bazar, in bazar. |
cati bani ai? ce asteptari ai? cat vrei sa te tina vopseaua?
cam astea ar fi criteriile de baza....si in functie de asta, vin si ofertele corespunzatoare |
Re: caut meserias carburator dublu corp
scuze ca ma bag, dar as avea si eu nevoie de cineva priceput; problema mea este ca nu mai imi indica deloc ceasul de apa, ii mort si cel de benzina nu indica corect si din cate am inteles s-a bulit ceva pe partea electrica; mersi de ajutor; apropo am un golf 3 '93.
|
Re: caut meserias carburator dublu corp
pai si c are asta cu carburatoarele? :D
|
Caut electrician urgent!!!
Salut,
As avea si eu nevoie de cineva priceput; problema mea este ca nu mai imi indica deloc ceasul de apa, ii mort si cel de benzina nu indica corect si din cate am inteles de la un mecanic s-a bulit ceva pe partea electrica; mersi de ajutor; apropo am un golf 3 '93. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning