![]() |
Re: Noul meu Golf 5 GTI
Quote:
Eu fac magheru foarte des...pe la 11-12 si cred ca ne vom mai vedea :) |
dai ture ? sau ai treaba ?:)
|
Boss fa-i plafonul negru !!!
|
e o idee si aia :)
|
a fost ceva agitatie aseara prin oras...si la pesca era ceva lume si la academie,multi se indreptau spre carrefour(un focus st alb cu numere rosii mi-a atras atentia)...pe magheru agitatie mare(era un baiet cu un "bemveu de germania" facea slalom cu manele la maxim=))).)
|
st-ul cu nr rosii il urmaresc de ceva vreme :)
diseara iesi pe undeva cu masina ?:) |
...pai ies...dar pe unde? eu sunt in zona aviatiei(caramfil zi de zi,acolo am toti prietenii)...oricum nu stau mult daca ies azi ca maine am meci...
|
...hai baga repede,zi unde iesim sa dam o tura pana la 11 juma-12 cel tarziu(hai ca m-am imbracat deja):D:D:D
p.s ai pm |
Quote:
Era unu in seara asta cu un matiz cu 4 oameni in masina cu un tuning vizual frumos(niste dungi de mustang negre:lol:) care se alerga...SINGUR :lol::lol: |
Scuze Alex ca a durat atat, am sters toate off - topicurile legate de anumite GTI uri.
GTI-ul rosu il stiu, la fel si proprietarul, asa ca am avut motive stranse sa sterg anumite posturi care nu isi gaseau locul pe aici , plus ca erau "balarii"... Continuati :P P.S. Alex, ne mai intalnim prin Pipera, la "bara la bara" :D |
o sa-ti creasca nasul Magos:P
|
Dar nu o stiu de la tine!!! ;)
|
ce ulei folositzi voi la golf ? eu am 1.9 tdi .. ce recomandatzi ? stiu k e alta sectiune si imi cer scz pt asta .
|
Magos : ms ... esti o draguta ca de obicei
Speed : Castrol este recomandat de VW |
...alex,ceva ceva in seara asta??? astept raspuns(parca ti-am lasat nr de tel pe pm)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning