![]() |
Re: E30 - Sgm
Singura conditie este sa nu iti cumperi unul din Romania. Uzurile motoarelor merse aici sunt foarte accentuate. Nu neaparat din cauza exploatarii necorespunzatoare, ci din cauza cantitatii mari de praf din atmosfera.
Oricat de des am schimba filtrele de aer,si uleiul, motoarele se uzeaza prematur. Praful amestecat cu benzina devine abraziv, si uzeaza cilindrii. De asemenea o oarecare cantitate patrunde si in ulei, actionand la fel ca un abraziv. In Romania uleiul trebuie schimbat la maxim 5000 km, eu asa fac. Nu din cauza faptului ca isi schimba PH-ul (din bazic devine acid), din cauza prafului care patrunde in ulei. Daca ma hotarasc sa schimb motorul cu un M30b35, il vand pe asta. |
mias dori tare mult sa cumpar acest motor daca o sa il vinzi:D dar cred ca il vezi da la cunostinte care il doresc lafel de mult
|
daca gasesc un M30 mers numai in germania, te anunt.
|
Quote:
|
Quote:
http://www.bmwpower.hu/gallery/album...%E9p%20026.jpg |
Quote:
Adica si eu mi-as dori ..ca sa zic pe romaneste:p |
O sa faca SGM-ul licitatie pt motor... cred ca este printre primele motoare din tara la cum trage...
|
Se incepe licitatia de la 700E complet, cu tot ce trebuie :) are uleiul si filtrele schimbate de 400 km
|
Quote:
pacat de treaba cu astra turbo.....am boala pe ele :-) |
Is-ul ala face 170 cai pe dyno la Master Tuner. Cu unul in mintile lui cred ca ar fi stat altfel treburile.
Avea soft Astra aia sigur, altfel nu ma prindea. |
Astra din soft se duce in 230-240 ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Niste poze ...
|
Quote:
|
Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri din plin de el. Turbina va fi montata pe actualul motor?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning