![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
O metoda de a simula tapiteria de pe scaune.Exista Leucoplast,din acela de se pune peste bandaje.Acela are o textura facuta din panza si se muleaza foarte bine peste toate formele scaunului.Initial Leucoplastul este alb,daca doriti sa schimbati culoarea dati peste el cu o carioca,iar dupa ceva timp carioca se usuca si nu se mai ia de pe panza.
|
Buna idee pentru tapiterie. Dar pentru piele? Ce recomandati?
|
Merge banda izolatoare...se gaseste in diferite culori.
Pentru mocheta ce folositi? Eu am incercat mai multe materiale dar toate au granulatia cam mare. |
Pentru mocheta eu folosesc catifea.Bineinteles ca poti folosi sute de alte materiale.
|
Am incercat mai multe, dar nu imi convine 100% nici unul. Parca au granulatia prea mare.
Alta intrebare: ce firma e mai buna la polish? Am gasit pasta de la Stac plastic si de la Prevent. Diferenta de pret e insignifianta. Ce sugerati? |
Cel mai bun polis este cel de la Car System! ;)
|
Ok...sa vad pe unde gasesc si la ce pret. Mersi.
|
cel mai bun polish e McGuire's ;) dar...costa!
mocheta: -piele intoarsa -catifea -un autocolant foarte bun care imita exact mocheta...se gaseste in diferite culori dar cam greu (Bricostore) |
pentru pedale??? ce folositi?
|
pentru cei care modifica machete moto....manerele cromate se pot face din varfuri de pixuri....pedalele o idee trasnita...din folie de aluminiu...sau cum se numeste
|
deci din folie de aluminiu
cum fac..modelez folia in forma de peda? |
1 Attachment(s)
va rog frumos,stie cineva cu ce sa dau scrisul jos de pe luneta?fara sa atace geamul?:(
imi cer scuze pt poza!!:oops: |
Nu se ia cu spirt? Spirtul nu ataca plasticul...
|
incer sper sa mearga:( e naspa ca e vopsea
ms mult pentru sfat;) |
Cu polish :P
Pedalele se fac din sarma fludor/cositor mai grosuta. Se strange cu un patent ca sa iasa forma si se taie la dimensiuni. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning