![]() |
Re: E30-///M-Power-320is coupe
Bine ales! Mai este unul negru mat pe bmwclub cu aceleasi jante ! O sa arate prea bine ... mai ales cu capacele alea !
Bafta ! |
Quote:
Multa bafta! |
@cristi.bobok: da-mi si mie un link pe PM te rog, cu cel de pe bmwclub. merci.
@P A K E: merci pentru pont:-)...e bine de stiut:arrow: |
1 Attachment(s)
Quote:
Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
Am gasit si link : click AICI |
Re: E30 - ///M-Power-320is coupe
chiar foarte misto vin rotile pe ea :)
|
5 Attachment(s)
Alpina Wheels :)
|
Nu te-ai gandit sa renunti la faruri si la pleoapa aia ? Nu merita o asemenea masina asemenea faruri. ( faruri hella smoked + pleoape din 2 bucati sau deloc )
Te salut. |
Si eu visez la un set de jante ALPINA cum ai tu, insa in alta combinatie de elemente, pentru urs model prefacelift.
Zicei ceva de niste imbunatatiri mai demult, ai mai facut ceva? Mai are rost sa zic si eu de faruri, sa ma injuri si pe mine? |
Quote:
Alte imbunatatiri au ramas la stadiu de proiect. |
Trebuie neaparat sa stea sigla aia de M3 acolo ?
Vorbeam cu cineva ... avea pe un E36 absolut totul de pe un M3. Tot de la frane, motor, interior, jante, kit, portbagaj, aripi, portiere. Tot absolut. Isi luase un M3 si mutase tot pe caroseria de 316i. Si bineinteles ca a pus si sigla. M-am dus la el si i-am spus ... atat timp cat seria spune ca nu e M3 ... nu merita sigla aia. Consider ca si la tine e aceeasi chestie. La tine e M-ul de Italia. Si atat. Nu e M3. |
taci ca esti prost de bubui.
on : frumoasa masina,rara si destul de scumpa ce i drept :D am vazut ca vrei sa o vinzi,dar slabe sanse la noi. incearca pe siteurile de afara. bafta cu bestia asta mica |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Cu faza cu 316 iar ai dat`o gres....eu unul daca am un Bmw si imi pun tot de pe un M3....o sa pun si sigla cu mare placere.....doar pana la urma nu ai motor de 1.6i si pui M3....Bafta! On:Super M`u imi place foarte mult(OEM)....arata bine cu jantele de la Alpina...dar parca tot ceva "ingropat" e ce trebuie gen(BBS,Keskin,Azev.etc)...Bafta multa in continuare cu ea sa o faci pe placul tau de la A la Z.Sa auzim de bine:evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning