![]() |
Re: Tuning pe machete
3 Attachment(s)
aha.. ok :D
------------ Ma bate gandu` sa ii 'scot' siglele de pe portbagaj la gordini.. ce ziceti? 1. Sa o las asa 2. Sa scot doar Renault 12 si sa las doar GORDINI 3. Scot tot :D Astept sfaturile dumneavoastra :D |
3. scoate tot!
clean look rulez!!! si pune-i si o toba, single pipe, cromata! ;) |
am toba.. am pus`o mai demult, asa de proba.. dar.. nu prea as vrea sa o modific prea mult.. :D parca imi pare rau de ea.. ms de sfat.. sa vad ce fac :D
|
4 Attachment(s)
@Eddycdk: ia vezi.. cum e? :D 8)
am dat`o jos frumos pe cea stock. in caz ca vreau sa revin la normal.. o pot pune fara prbl.. :D |
acum depinde unde vrei sa dai andrey :D in dacia 1300 cu tuning sau in renault 12 gordini, un gordini nu arata decat intr-un singur fel , a GORDINI!
|
5 Attachment(s)
Si eu pe aici cu 8-ul meu...mici modificari!
|
si voi nu sunteti vorbiti ah?
|
Chiar ma miram si eu :lol: ..amandoi imi aratau aceeasi lucrare pe machete diverse :lol:..smecherilor 8)
|
@razak
pai Gordini cu tuning nu merge? :D .. totusi.. ce i`am facut.. nu cred ca am kitchuit`o.. :D @razvan ti`au iesit bine.. dar mai bine mi`au iesit mie ca a fost ideea mea.. :lol: :lol: |
acum andrey depinde de fiecare cum vede treaba :) eu nu m-as fi atins de ea, a mea sta cuminte in cutie si asteapta ziua in care voi pune rafturile pe pereti :D
|
1 Attachment(s)
Before - > After [ METAMORPHOSYS ]
|
Hehe ..ti-a venit super ma :D ...la stopuri? Ai rezolvat?:)
|
not yet ... lipsa de timp :| a trebuit sa bag Peugeot-ul in service si sa ma interesez si de actele pt Suzuki :) ca acum ma trezesc fara numere :D
|
3 Attachment(s)
Hummer...cu barca:arrow: :arrow: :arrow:
|
UPDATE: Am pus covorase in Gordini.. maine revin cu poze :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning