![]() |
1 Attachment(s)
:roll:
|
bbaaaa toti ati facut ... :shock: :shock: :shock: ... avetzi rabdare shi asteptatima shi pe mine ....ca termin pana la 10 seara ... ca nu am avut timp sa o fac ca o fo tuning experiencu la cluj :roll:
|
Re:
Quote:
ps: la ora 4:07 ai zis la fel ca ma apuk , tie iti ai 6 ore sa faci un tuning ? daca de la 16:06 pana la 22:00 stai sa faci o masina e grav |
1 Attachment(s)
am avut shi treaba ... ca nu pot sa stau toata ziua la calculator ma ! :twisted:
hai ca m-am grabit shi am facut |
1 Attachment(s)
am facut shi eu ceva daka vretzi o luatzi in considerare daka nu trecetzi cu okiu peste ea
:D ....enjoy ......can u notice da` head`s up display on tha windsheeeld ..small upgrade |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
de aici le-am luat :x
|
Re:
Quote:
atata timp cat am zis ca .. X provoaca pe Y si pe Z , eh , aia sa puna , ce-i ce nu-s provocati , pot frumos sa provoace .. iar tu sniper , te rog frumos sa folosesti cu incredere topicul \"aici invatati bla bla\" ;) acolo incepi ;) te rog .. dap ?! |
Mai facem alta provocare in seara asta? ca eu am kef :D
|
2 Attachment(s)
...provoc pe....madskillz
GolfTuning sant0s soricelu tng andrey2003 kickass wrc shi of course ...me :D |
ok , nu mai fac gura , fac eu battle-ul ... enjoy ,
p.s daca am timp ma bag si eu la lacetti aaa .... da cine nu vrea sa intre la battle ??? ym: b99wrc |
Am o propunere pentru voi toti:
-cineva pune poza ( nu mai zice pe cine provoaca ...facem toti aceasi masina) -asteptam sa termine toata lumea asta inseamna sa nu mia fie nici un post intre poze si pe ruma incepem si \"comentam\" -si tot asa .... cum era inainte ! Acceptati aceasta oferta!? asta inseamna sa nu mai fim offtopic! |
va suparati dak particip si io la provocarile voastre? :(
|
maskt , daca te pricepi , si inainte ai trecut pe la sectiunea unde inveti sa faci si akm stii sa faci vt e ok , dak nu te rog sa treci mai intai pe la aceea sectiune
p.s: golftuning sunt total de acord k tine :peace: |
eu inainte sa am net...toata ziulica tunam masini cu adobe photoshop ...pot spune k ma pricep asa cat de cat nu vreau sa ma laud...ma voi apuca de treaba :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning