![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
da taticu ti-am zis de mult k asta imi doream , acum asta am si incercam sa facem de top :) nu va fi ea M3 dar ne multumim si cu caii aia dak nu mai multi, din fasaiala :D
|
5 Attachment(s)
hai sa bag si eu niste poze preliminarii, continuarea la salon :D
|
Quote:
Bafta multa si sa ne vedem cu bine :D |
baaaaaaaaaa....vrei sa ma bagi in boala?!?!?!
stii ca imi place cel mai mult dintre toate e36 de la noi, asta...dar acu....plm...speachless..ce o sa iasa..d-abea astept iti mai zic inca o data...nu imi doresc sa o vinzi. dar daca o sa o vinzi SUNA_MAAAA!!!! |
:D faci colectie de masini TEA :D , e30 , e36 , e39 care mai de care .
|
daca mi-ar da mc mate matza sigur ar incepe sa sune a colectie pt ca e39-le imi place mult de tot, am zis ca nu il vand..iar ursu..de cand l-am luat i-am zis lu nfs-ul..ca masina nu mai pleaca de la mine:D
|
imi place ce vad ,frumos !
|
Quote:
|
Eu stiu de mult masina asta si de fiecare data cand o vad..parca nu e ca un e36 normal..
Tu o faci acum mai frumoasa..deci e simpla si absolut de efect... Te felicit si sper sa nu ai nici un incident cu ea.. BANDOURILE LE FACI IN CULOAREA MASINI???? FOARTE BINE FACI..bafta. |
ms mult si eu sper sa nu am nici un incident, pana acum ma ferit cineva de acolo de sus, sper sa faca treaba si in continuare
|
1 Attachment(s)
misto...sper sa-o vopseasca bine adrian...:)
ps. ce fatza are scarba de boby fara par...mai are de un dus...sau un vant mai puternic...:)) |
domne cati spioni :)) lucrati la servicii ? :)))))
|
Quote:
|
Frate...tine-o tot asa....k arata criminal......de abia astept sa o vad la salon.....si...ai grija de ea......
si vezi cu "corasonu" ala cu cai multi....cum ii faci un transplant...;).... BRAVO! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning