Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

kickass 15-07-05 15:13

1 Attachment(s)
uite si \"viziunea\" mea...

p.s. inca nu :roll:

kickass 15-07-05 23:09

nu se ocupa nimeni de masina mea? :roll:

EvLSant0S 16-07-05 00:51

mai bine decat tu , mi-e greu sa cred

soricel 16-07-05 05:58

mersi mult pt lucrare :D cel mai mult imi place ca ai scris acol` tuning by caius :D sa motivez de ce, si pe mine tot asa ma cheama :D si o picat la fix.. :roll: da` imi da careva si banii so fac asa? idei mi-ati dat.. :wink:

kickass 16-07-05 12:18

1 Attachment(s)
mai bine decat tu , mi-e greu sa cred

nu inteleg ce vreiu sa spui... :roll: ,eu ziceam sa imi faceti si mie masina. o mai pun odata :wink:

soricel 16-07-05 16:37

2 Attachment(s)
Mai am si yo o rugaminte.. (ca tiganu.. dai un dejet, iti iau tot).. dar numa daca vreti si daca va rog.. :D o mica parere peste butoiasu asta.. ca daca iasa frumos, scot dacia la licitatie.. :D ma ajuta careva putin?? :P

c i k y 16-07-05 16:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
Mai am si yo o rugaminte.. (ca tiganu.. dai un dejet, iti iau tot).. dar numa daca vreti si daca va rog.. :D o mica parere peste butoiasu asta.. ca daca iasa frumos, scot dacia la licitatie.. :D ma ajuta careva putin?? :P

ma soricel io ti-as fi facut-o ca imi esti drag si pari un baiat de treaba dar sunt pozele cam mici :( in plus mi-e k daca iese frumos iti vinzi dacia si mi-ar pare rau...e prea frumoasa :roll:

Skillzu 16-07-05 23:00

soricel:ar fi pacat sa dai dacia....chiar daca.....e dacie...deci in concluzie pozele cu audi sunt prea mici,unghi nasol shi intunecate pe deasupra... :twisted:

kickass:sant0s se referea la faptul k noi nu o putem 'tunari' mai bine k tine.......in concluzie...tu faci misto de noi???nu am gasot un spoiler fatza sa se potriveasca din puncd de vedere al unghiului...macar unul :evil:

soricelu 17-07-05 00:31

2 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
cui nui convine prima varianta .. adik la toti .... trebuie sa le convina a doua ... :lol: :lol: :lol:

kickass 17-07-05 12:44

dc crezi ca fac misto? chiar as vrea sa vad cum vedeti voi masina mea...

soricel 17-07-05 14:27

:D eu oricum va multzumesc, pt. parerile sincere si pt. incercarii dar stati linistiti ca nu scapati de butoiasu asta.. am sa revin cu poze sanatoase din toate punctele de vedere :D
Apropo, dacia nu o vand.. tin prea mult la ea.. m-am despartit de 2 prietene pt masina asta asa ca nu renuntz asa usor la ea :wink:

IV3RSON 21-07-05 11:44

2 Attachment(s)
Ce puteti face din patrolu meu??

DVDValy 22-07-05 11:13

2 Attachment(s)
am facut si eu niste variante :)

race_man 24-07-05 14:47

masina de tunat

1 Attachment(s)
:lol: vreau si eu sa va rog sa-mi tunati masina ... stiu ca-i rabla , da are valoare sentimentala ... cine ma ajuta ? va rog mult de tot . :lol:

blowwind 24-07-05 15:18

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
mno io acuma va cer ajutoru :wink:
deci asta e masjina mea si vreau sa vad cat mai realist of course cum ar arata cu tobe pe fiecare parte, asta ii ideea de baza apei ca la ce distanta sau daca is ovale sau rotunde nu conta ... sa fie frumos ca vreau sa'mi pun pe ambele parti si nush cum sa fac ... so pls help :wink:

PS poza ii mai vehce da presupun ca nu conteaza ...

pt Zander :)

All times are GMT +2. The time now is 03:11.

- Copyright 2026 4Tuning