![]() |
Re: Kitch tuning Baia Mare
Mie`mi miroase a Photoshop.
|
Nu prea arata a fi photoshop. "M"-ul e lucios, pe cand "golf" e negru mat :P
|
Quote:
|
http://i40.tinypic.com/27z9coz.jpg
Spoilerul este facut din tabla si vopsit cu spreiu :lol: Posibil sa isi ia zborul masina |
ce ciuda are foose pe masa de calcat
|
Asta nu prea se numeste kitch ! ci doar o masina prost impopotonata
|
1 Attachment(s)
vazuta in Borsa
W power scz calitatea |
1 Attachment(s)
la real
|
Au revenit in tara.. "stainii" :lol::lol:
|
mhhereti mah...vi ciuda k nu aveti:))=)))
nu inteleg ce tot aveti cu astia!merg acolo,fura cinstit,vin cu impresii,ei chiar uita anumite cuvinte,saluta cu "ola" si cand ii serviti cu capsuni li se inverzeste fata:))ca doar s-o saturat de capsuni pe aklo...trebuie respectati!noooot:))) |
ma da su..ci sunteti.
ce aveti cu cei care vin de dincolo? nu toti sunt la fel poate cel cu mertzanu si l-a comandat de afara si o sa dea jos eleronul ala de caca dar voi aveti obloane la ochi ca si caii taranilor nu vedeti decat intr-o parte scuze dak am suparat pe cineva nu este cu intentie doar k toti care ies din tara sunt capsunari si multe altele oricum nu ma astept sa intelegeti toti la ce ma refer asa ca... |
vad ca stai in paris..deci esti plecat...si crede'ma,am multi prieteni,plecati pt munca,ca e greu aici,si aklo isi strang banuti,si tot aici revin...jos palaria...decat sa fure...
dar aici se vehiculeaza ideea de capsunari,inseamnand fraierii plecati aklo cu coada intre picioare,mananca kebap la 2 saptamani,ca nu isi permit,dorm pe saltele pe jos,si apar aici cu masini metalizate si in buzunarul de la camasa se vad sutele de euro...parlitii care au uitat limba si nume:) si cand se intorc,isi pun camasa armani pe umeras,si isi iau inapoi salopeta:)) nu spun fabule,cunosc exemple:) respect pt romanii cinstiti si neprefacuti;) |
Sunt exemple si exemple cu romani plecati peste hotare , din auzite familie de romani care stau in cort si mananca toata ziua conserve dar au in tara CHIU SHEPTE :shock:
|
Quote:
eu nu mi-am tras nimic de la gura sau din placerile personale de cand am plecat si mai ales am incercat sa imi satisfac pasiunea pt masini ajungand sa am 6 masinute in acelasi timp cu acte in regula si toate alea si nu e usor sa intretii 6 masini cu asigurari si tot oricum asta e pasiunea mea si asta am sa fac si de acuma inainte nu am sa imi cumpar un slk k e masina de agatat femei ci am sa imi cumpar pe banii aia un skyline si un 300zx k sunt masini pe care le visez eu nu altii sper k nu am jignit pe nimeni si k m-am facut inteles dak nu imi cer scuze si am sa incerc sa argumentez mai bine alta data:-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning