![]() |
Re: My Ka
vreau sa stiu daca ar incapea pe ka duratecu de 1.6 16v de pe focus si cam ce modificari ar trebui aduse masinii sa incapa. problema e ca nu am gasit o masina de la dezmembrari cu 1.6. toate sunt diesel.
|
singurul lucru care nu il "simt" la masinuta asta, ar fi aspectul stopurilor. in rest, uberkoolka. legat de jante.. eu o sa am probleme daca vreau sa trec de la 205 la 295 oare? pe spate doar.. eu credeam ca trebuie doar sa mergi la rar pt omologare artizanala si pt roti nu ar trebui sa coste mult, cel putin nu la fel ca la depasirea puterii initiale cand schimbi motorul, cu peste 40%.. vedem, spaga, chestii, facem, dregem. oh
|
Quote:
|
mda ... arata binisor dar... am vazut pretul d epe site-ul tau...exagerat;
|
Pretul ii mare din cauza calitatii materialelor, dar mai ales din cauza ca vine cu certificat TUV din Germania. Asta inseamna ca body kitul a trecut toate testele legate de TUV (asemanator cu RAR la noi), si se poate monta 100% legal pe masina!
|
stiu despre ce e vorba dar totusi pretul este aberant ;la 1000 E pot sa-mi fac body kit custom din fibra complet si unicat;sincer mai mult de 500 E nu face;in legatura cu, calitatea materialelor... ca doar n-o fi din carbon :)
|
e biiiine de tot la design kitu ala, chiar da bine pe masina. la pret io nu comentez ca nu stiu prea multe.
|
2 Attachment(s)
eu cam asa ceva as vrea sa-mi fac;aripile fata vor fi din fibra fixe;doar partea centrala vreau sa o fac detasabila;
|
Fara suparare dar daca esti atat de bun la critici si stii sa arunci cuvinte rele, da-mi voie sa te intreb : ce e atat de "tare" la masina ta ?
- turometru .... WOW! :rolleyes2 - o bara fatza usor modificata (sau poate ma insel eu) - jante si anvelope in rest .... piese&consumabile ;) Nu mi-am facut timp sa citesc TOT threadul tau, dar uitandu-ma la ultimele pagini, nu vad nimic deosebit .... dar gusturile nu se discuta, nu ? succes in continuare |
nu ma supar;numai ca nu stiu de unde ai dedus tu ca masina mea e tare;e un Ford ka absolut normal;nu are nimic deosebit;sper ca pe viitor sa fie unul , mai ales in ceea ce priveste performantele;si eu am muncit singur la masina asta si pe banii mei;nu am facut-o pentru bunica si nici nu am de gand sa i-o fac cadou mai ales ca are 82 de ani saraca;
|
Quote:
catarsis, personal imi place mai mult kitul de pe ka mov, dar asta pt ca ii da un aspect mai "robust" sau "grasan". si asta alb are farmecul lui dar mie mi se pare ca face masina foarte foarte rotunda. poate si din absenta pragurilor. oricum, o sa fie mult mai impresionanta din cauza celor 125 cp :D. asteptam |
asta este kitul pt versiunea de raliu;nu o sa fie chiar identic cu cel din poza;momentan caut un Zetec 2.0 131 CP 16 V de pe Focus model 2000;daca are cineva asa ceva de vanzare rog sa ma contacteze pe PM;
|
7 Attachment(s)
Si pentru ca tot am primit reclamatii ca n-am decat un turometru si niste jante pe masina am zis sa-mi mai iau ceva;
|
smecherie difuzorul ala bv
|
sunt doua : pe stanga si pe dreapta;
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning