![]() |
Re: Tipe la volan...
Quote:
:lol: S-ar putea ca ala sa fie si mai usor de recunoscut datorita numarului ;) |
Scuze TRIXI dar am scris de pe id-ul lui ala micu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
:) ...nu cred ca e o problema!BTW ptr cei care nu ma cunosc personal nici numarul dupa Bora nu va fi un ajutor...
|
Quote:
|
hai ca vin si eu vineri, atata timp cat nu ploua.
|
'Neata Baieti!!Va zic sincer nu am uitat de voi,am fost toata seara cu un ochi pe monitor,daca prind si eu vreo informatie,unde mergeti,ce faceti...dar vad ca in ultima vreme nu mai gasiti tastatura.... :)!!!Daca era vorba numa' de ploaie,ma duceam,dar la mine a fost ultima 100 inainte de Pasti,si mai am si niste indatoriri in bucatarie!!!(m-am luptat cu o sunca de 195/65 R15)
Oricum sper ca vineri sa nu mai ploua,si sa ne vedem cu bine!Pana atunci bafta tuturor pentru ocolirea gropilor,ca...nu mai comentez...am avut o zi grea ieri... |
tipe la volan!!!!tipe cu muzica la maxim ...ce le admir si pe acelea care vin si le mai montez cate un bas......si le mai si place....am cate o clienta din aceasta O DATA LA 6 LUNI ...FOARTE RAR DAR SUNT SA STITI....ce tare e o tipa care are simtu motorului si da muzica tare ...oau oau...bum bum...
|
Baieti!Mai faceti si voi publicitate ptr forum,daca va intilniti cu tipele mai sus aminitite,ca tare singurica-s eu pe-aici!!! :(
|
Trixi, te asteptam...am vb eu si se pare ca vineri nu o sa ploua...
sa speram ca va fi asa, poate se mai inmultesc membrii WSR. ;) |
1 Attachment(s)
uhm.. eu sunt mikutza :D da`mi plac mashinile ffff mult.. so .. :D here`s o poza cu mine .. la volan :D
hihih`... oare a cui o fi mashinutzaaaaaa? ash vrea shi eu sa cunosc lume impatimita ... so .. hello people! :)) |
welcome girlie:)
a cui e masinaaaa?:) |
Cadillac ElDorado by Dr.Zozo .. de la o posta .. :lol:
|
ms ms :) yap.. e a lu ZoZo allright ...
nu m`ash mai fi dat jos din ea :D |
Quote:
Rockzana :D ,bun venit!!!!Nu mai sunt singura!!!!:joy: |
a fost soare pe seara! sa va fie rusine ca nu veniti la intalnirile WSR!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MARE INTALNIRE IN 28 APRILIE, VINERI, ORA 20. TOTI MEMBRII WSR SUNT RUGATI SA PARTICIPE, FIINDCA SE VA DISCUTA VIITORUL CLUBULUI SI TREBUIE SA STIM EXACT CATI MEMBRII AVEM. ROG TOATA LUMEA INTERESATA DE WSR SA PARTICIPE. O SA SE FACA SI INSCRIERI, DACA E CAZUL, LA FATA LOCULUI. VA ASTEPTAM PE TOTI, IN NUMAR CAT MAI MARE, SA VEDEM CAM UNDE NE AFLAM SI CE PUTEM FACE PE VIITOR, CE PUTEM ORGANIZA, SI CUM NE-ATI PUTEA SPRIJINI , CEI CARE DORESC SA O FACA. VA MULTUMIM ANTICIPAT PENTRU PREZENTA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asta ca sa stie toata lumea! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning