Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Caut dragoste la prima vedere (https://forum.4tuning.ro/28-femei/541-caut-dragoste-prima-vedere.html)

Edd 04-04-05 23:38

ar fi mijto sa ne nimerim toti in aceeashi perioada :peace: :peace: :peace:

la mare cu noi :D

BlueEyes 04-04-05 23:44

pai incercati sa va NIMERITI

SpeedeR 04-04-05 23:50

eu nu o sa incerc sa nimeresc nik pe drumul spre mare...

oricum.... vreau sa vad kum santos se nimereste la 20 km/h sau cat poa sa fuga cu edd.... :lol: :lol: nu ma bagati in seama... nu am dormit mai deloc in ultimele ziel :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 05-04-05 09:06

:hahano:

Psycho 05-04-05 11:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
Psycho ... cand zici buna ... la ce te referi ..... am inteles k e ceva de genu ... BUNA=AS F*T*-O ODAT` , FRUMOASA=AS FACE-O DE`O GAGIK.... asta mi-a zis un preten cand l-am intrebat ....care e dif intre buna shi frumoasa

depinde de context .. eu am zis k e buna .. adik frumoasa .. arata bine e ok .. da e dita mai capra ... woww ... so .. i`ll take u 2 da candy shop .. :) ... deci nu am zis k ash f00te`0 ... afirmatzia aia nu a fost facuta d mine :)

Edd 05-04-05 13:28

lolza SpeedeR ... :P cel mult sa ma bag la nishte liniutze cu santos :D ....frate acceleratia nu ebuna deci ma faci pe 20 de metri dar cu rezistenta mea..sa nu te pui...ca nu ai sanse ...pe 1 km cashtig sigur :D deci...cand ne tragem? :D

catre Psycho ...
Quote:

afirmatzia aia nu a fost facuta d mine Smile
............nu direct :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

EvLSant0S 05-04-05 20:29

Mersi CataRS4 si Hondarul :D stiu ei de ce .. (cred :? )

Edd 05-04-05 20:43

come on share with us...don't be so selfish..share you're thoughts with me :anger: :anger: :anger: :anger: i wanna know :dribble: :dribble: :dribble:

EvLSant0S 05-04-05 22:36

hmm , esti cam curios , dar.. fiind si eu la randul meu un MARE curios , o sa-ti spun

cata .. a facut topicul asta de nota 10

iar hondarul .. a venit cu pozele... cele 3 :D

restu .. a mers de la sine :)

intelegi ? daca nu ..

daca.. te mananca curiozitate in continuare , evlsant0s4ss id de ym ;)

Psycho 05-04-05 23:21

pe mine am manank talpa pot sa apelez cu incredere la tine :) .. hahaha hai explica care e faza ...

cristi_ubs 09-04-05 23:12

succes la cautat fata !!!!!!!!!sper ca nu am postat prea tarziu.daca da sorry!

EvLSant0S 10-04-05 04:13

nu ai postat decat dupa ... un an .. si.. o ceasca de luni d zile...
so... nu ai postat tarziu :lol: :lol:

Gabi_323i 13-04-05 08:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
Psycho ... cand zici buna ... la ce te referi ..... am inteles k e ceva de genu ... BUNA=AS F*T*-O ODAT` , FRUMOASA=AS FACE-O DE`O GAGIK.... asta mi-a zis un preten cand l-am intrebat ....care e dif intre buna shi frumoasa

f mare dreptate

Gabi_323i 13-04-05 08:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaveBoy\"
hahahahhahaha erai cel mai tare ahhahah cei mai buni chirila si cu micutzu acu s-au mai schimbat lucrurile .... sunt astia de a 9 si a 10 care rup tot ..... da erai cam zeu da nu era vorba de liceu era vorba de picolita aia din piranha camelia parca o chema .....
P.S. poate iesim la o bere mai stam de vb

unde stau chirila si micutzu astia? poate avem prieteni comuni ca deh, e mica lumea asta :roll:

BlueEyes 13-04-05 17:38

lol @B 31 FXN din auzite am spus-o si eu p-asta (daqr eram f curioasa)

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning