![]() |
Re: E46 - 318i
7-8 ore sa vopsesti etrierii ? mie mi-a luat max 45 de minute
|
Ai dat cu spray`u?noi am dat 3 straturi:Dam asteptat sa se usuce...etc
|
4 Attachment(s)
Acesta este rezultatul muncii mele :D
Prezoane rosii nu prea s-au mai vazut pe aici..:))...nu? |
sincer nu imi plac prezoanele rosii insa etrierii sunt misto ! mi-as face si eu :)
|
hmmm cam nasol nu prea da bine cu prezoanele alea rosii ,insa etrierii sunt misto ,mai bine le faceai negre prezoanele
|
e misto.. arata bine :)
|
Prezoanele rosii sunt de efect in mers, dau bine rau. Bravo Cata, nice job ! :D
|
69WRX.....dureaza foarte mult sa ii pregatesti de vopsit.Erau prafuiti,murdari si putin ruginiti.30minute a durat pregatirea fiecarui etrier, le-am dat cate 3 straturi si dura ceva pana se usca fiecare strat..etc.Am avut un singur cric,asa ca a trebuit sa ii fac pe rand
Ma bucur ca va plac etrierii.....iar prezoanele rosii arata bine rau atat in mers cat si pe loc. Cand o sa ma plictisesc...o sa le fac negre,nu e mare lucru,lucrez cu o pensula de desen :) si merge repede treaba |
Gata!am neglijat-o destul :)..saptamana viitoare o sa ii schimb
1.bucsi bascula 2.bielete antiruliu 3.suspensie reglabila (de la colegul nostru djhojd) Ce ziceti...merita 400€ un interior piele/textil (scaune sport)???? Mie mi se pare un pret exagerat,mai ales pe praful asta.. |
e super bine! eu am pe cineva in tgv si fara 700 euro nu discuta !
|
am inteles ca in bucuresti vindea cineva cu 200... 400 se vindea inainte sa scada preturile la TOT> :D
|
Si nu`l pui si pe el in legatura cu baiatu care`l da cu 200euro:P
Eu zic sa mai cauti:Dsau vezi poate mai lasa ceva mai jos de 400..Bafta si numai bine! |
mi-a zis si mie un baiat carui i am vandut eu un e46 sedane..ca vroia sa le ia si nu avea bani...daca vrei chiar il sun sa mi dea nr.
|
mi-a zis si mie un baiat carui i am vandut eu un e46 sedane..ca vroia sa le ia si nu avea bani...daca vrei chiar il sun sa mi dea nr.
PS: era vorba doar de scaunele din fata... probabil doar asta te ineterseaza. |
uite si aici unele ok la pret... doar ca trebuie tapitate...
mai negociezi si poate le scoti la 600 ron https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...46/page-3.html |
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning