![]() |
Re:
Quote:
Eu am iesit cam cu jum de bot in fata la Logan 90Cp + chip + evacuare si tu zici ca mi-am luat-o!!! Cand am zis \"cam egal\", am zis asa pt ca jum de bot nu este un rez concludent, dar vad ca tie trebuie sa-ti desenez!!! Vrei sa iti arat film in care Cielo de 8V mucifica Logan de 90Cp??? Numai vb degeaba, daca tot ai Logan si esti asa ferm convins hai sa ne dam si clarificam toata discutia de pe topicul asta!!! Cat despre fiabilitate, eu pana la 40.000 km la Cielo nu am schimbat nimic in afara de ulei si placute de frana si o forjez toata ziua!!! Loganul depaseste clar Cielo la majoritatea domeniilor (consum, dotari, spatiu interior), dar la liniutze pana nu o sa apara Logan 16V numai visati voi atat ca Loganul face Cielo!!!! |
SILVIUUUUU :chainsaw: hai sa ne dam noi cand stim si vom cedea care e mai bun loganul de 1,6 STOCK sau cielo executive STOCK!!!!!!!
si gata terminam cu discutiile astea! nu pot sa cred ca un logan cipuit si cu evacuare nu a reusit sa te faca dar totsi cred ca am fost si eu cu tine atunci si am vazut DAR asta inseamna ca soferul e SLAB !!! asa ca .........baga benzina!!!!!!! |
In primul rand nu am Logan eu....eu am avut cielo pana acuma 3 luni .... asa ca nu vb in apararea loganului... chestia cu cipul si cu evacuarea si cu...ce mai vrei tu...poate nu era piesa de baza...soferul....si poate tot ai mai avea sanse daca ar fi si ala....pt ca am mai explicat ce inseamna 16v si ce inseamna 8v... daca ai vrea o comparatie pune un cielo 8v cu un logan 8v si o sa vezi diferenta....+loganul nu este o masina de fuga asta e sigur....rapoartele la cutie sunt ff slabe pt demaraj.Eu sustineam si sustin faptul ca cielo e o masina veche si depasita de logan.Asta e parerea mea.
P.S.shadow eu nu stiu ce ai facut tu cu acel logan dar pe mine m-a distrat chestia cu patinatul ambreajului si problemele cu,cureaua de distributie :idea: ,nu am nimika personal cu tine..bafta in continuare si sa faci cel mai tare cielo ca sa ma mandrec si io ca am avut super masina dintrasta. :wink: |
Calimero2003 nici eu nu am nimic cu tine poate eram putin nervos(din alte motive) cand am scris postul ala!!!
Sa ne povesteasca baiatul de mai sus (Tufy) ce a facut contra unui Cielo 8V(unul visiniu)!!! |
:lol: :lol: :lol: baiatul silviu :lol: :lol: :lol:
asa cielo visiniu a dat mucul la multe masini peste 90 cp!! si DA m-a facut spre surprinderea mea DAR oricand vreau sa ma mai dau sa arat ca a fost o greseala! si m-a facut de 2 ori, o data egalitate si o data am facut eu!!! :lol: si baiatul silviu te astept sa ne dam !!! faza cu baiatul suna marfa dasta am tot repetat!! :D |
Re:
Quote:
|
logan.....stabilitate si eroare a vitezometrului mai mare decat la cielo nu poate exista nicaieri :)).. eram intr-un cielo cu 2 prieteni cand ne-a luat radaru cu 115 in oras la kilometraj..ca sa ne opreasca sa ne zica ca am dat in radar cu 84 :)
|
Re:
Quote:
Ma refer la marimea lor!!! |
loganu!!!!!!!!!!!
|
shadow... nu stiu care sunt dimensiunile cauciucurilor de la cielo... dar era cielo stock 100%.... cauciucurile erau probabil cele din fabrica
|
Nu stiu ce sa zic!!!
Probabil ca avea o problema acel Cielo pt ca eu i-am facut testul cu inca o masina langa mine si pana la 150 nu avea o eroare mai mare de 7km/h!!! |
Cielo
Am avut un cielo 3 ani din 98' pana in 01' si este mai bun in mai multe puncte de vedere...loganu este o mashina pt cei care vor sensatzii tari :D cum ar fii ... sa ramai fara rezervor in mijloku autostrazii (am exagerat oleak) :peace:
|
dap, intre 12 si 15 ani apreciezi cel mai corect calitatile unei masini :wink:
|
te-ai gandit ca poate nu v-a luat radarul la viteza aia ... poate inainte sau dupa ce ati franat, nu chiar in momentul in care te-ai uitat la vitezometru?
sau ati facut intentionat si ati mers constant cu 115 ca sa vedeti cu cat va prinde? |
Logan = masina de familie, masina pentru oameni \"normali\" care nu vor 0-100 km/h in 5 secunde, masina pentru piata, cumparaturi, week-enduri la tara, etc.
Loganul se cumpara in draci pentru ca 90 % din cei care l-au cumparat, l-au luat in leasing. Daca ar fi avut toti banii in mana, cu siguranta nu ar fi optat toti pentru el. Si... va mai intreb ceva: de ce faza aia cu parcu' auto, masini peste 10 ani, sau 13, cati dracu' erau, au bagat-o chiar cand lansau Loganul? Pentru vanzari! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning