![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
Quote:
ti-a venit memoria? |
Quote:
memoria inca nu a ajuns |
salutare lume, mai traim si noi vad, au inceput sa se miste lucrurile si la mine dupa sesiune, vad ca am scapat cu viata si de data asta da era cat p-aci sa ma parlesc la un exam azi,:P.E bine ca este si un regulament batut in cuie acuma, si e bine ca termenul limita nu mai e de ziua mea:lol:, ca ma cam punea in incurcatura.
Din pacate nici la mine nu au ajuns ink premiile dar ce sa-i faci daca stau tocmai in capatu celalalt al romaniei, nu am pretenitii sa-mi ajunga repede.Ma "descurc" ink cu memoria mea. Masina la mine a cam stagnat ca nu am mai avut timp de ea, dar reincep treaba de acuma.Spor si celorlalti;) |
oho baietii ... vati apucat deja io azi sau maien am apuc d ea ... da' miam pierdut interesu deja ... spor la lucru tuturor totusi :)
|
yo mai am 2 examene sambata... apoi sunt liber sa lucrez... pana atunci nu prea o sa pot...
ce pot sa va zic trageti tare ;) |
duar ce am primit aviz-ul... a ajuns coletul... ma duc sa il ridic la voi a ajuns ?
|
eu nu am primit nimic, si acuma astept
|
3 Attachment(s)
iupii am primit ramii :D
super tare catalogul si diploma :D multumesc foarte mult Gratian :D ps am "instalat" ramii ... ia si un print screen deja treaba sta altfel :D |
Nici aici inca nu a ajuns... daca la voi a ajuns deja ma gandesc ca maine-poimaine ajunge si la restul :).
|
:( moa BIG PROBLEMS ....... dupa ce am bagat ramii a luato rasna calc .... se reseta de nebun .... am scos placa de 256 am lasat`o doar pe aia de 1gb .....
acum nus ce are ca anumite directoare pur si simplu nu pot sa le mai deschid ..... unu din ele fiind chiar directorul unde aveam instalat maxu :( ati mai intalnit careva problema asta ? in rest ramii "e buni" se misca mult mai bine :D |
pai d c frecventa sunt ramii si c frecventa it isuporta tie placa d baza .. si cati rami max iti suporta placa d baza ?? scrie in cartea tehnica daca o mai ai .. daca nu "gugaleste" info despre placa ta d baza ;)
am lasat decat placa de 1 Gb si totul e ok nu mai face probleme cu restartu problema e ca nu pot sa accesez anumite directoare .... probabil ca a dat strechea in hard ..... :???::???::???: |
hmm, cand ai pus RAM-u ai scos din priza pc-ul? ca asa ceva nu se face cu pc-ul bagat in priza, ii dai peste cap BIOS-ul,si sa te uiti la setup-ul in BIOS sa vezi pe acolo poate ai ceva, o limitare de memorie sa cv, oricum nu e de la hard.sa ai grija sa nu-ti prajesti RAM-ul, ca alea se ard cel mai usor daca nu esti atent cu ele.
|
am ridicat si eu coletul... :) a ajuns putin cam violat... din cate am inteles se verifica... sa nu fie cumva cine stie ce in el...
rami... nu cred ca o sa ii pot folosi deoarece sunt DDR2... iar eu am DDR... :ashamed: asta este incerc sa ii schimb... |
nasol
mai bine nu trimitem nimic, ca in loc sa va ajute, va da bataie de cap... of glumeam... imi pare rau |
Of sper sa-mi ajunga si mie coletul.
Grigo schimba placutele de rami inte ele (pe sloturi ma refer) am avut o problema asemanatoare si am facut asa si apoi mi-a mers; acuma cum zice d_doom daca vrecventa difere sa-ar putea sa-ti faca figuri |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning