![]() |
Re: '93 - CRX Del Sol EH6 ESi - 1.6 16v VTEC (D16Z6)
Quote:
|
Quote:
|
Mda...aveti dreptate, e greu sa gasesti o masina, care sa-ti ofere atatea senzatii ca un del sol, si la banii astia...
Am pus-o totusi la vanzare, poate din curiozitate mai mult, dar deja planurile s-au schimbat putin, am inceput sa ma gandesc la turbine si alte alea pt. ea...hihihi Apropo...stiti pe cineva care vinde un B16a2 ? |
mosule, doar nu cumva te gandesti la un swap? forta fie cu tine atunci si-ti tin pumnii sa-ti iasa bine ;)
|
Quote:
|
K20 de pe CTR EDM se vand in UK la 800-1100 de lire ;)
|
Buei DOG'ule, tu te-ai mutat pe strada Scorteni de ti-am vazut eu azi masina de m-am saturat de ea? :D
P.s. imi plac jantele :) |
Quote:
N-am mai intrat pe aici ca nu prea am mai avut noutati...si mai ales ca am fost si victima crizei financiare, adica am ramas vreo luna fara serviciu :x... Dar tot raul spre bine...am nimerit mai bine decat speram...asa ca: maine pun niste ssss...ssseepisori....sunt 4-1, deci ar trebui sa-mi creasca putin cuplul... Si vreau sa-mi schimb si toate becurile de la bord, cu led-uri...pun maine poze. |
Mai bine cu leduri in bord decat cu plasme, nu-mi place la plasme ca nu mai sunt acele luminate. Frumoasa masina ta si mult succes cu ea in continuare,chiar daca n-ai mai postat de ceva timp pe aici.
|
daca chiar iti doresti sa iti pui plasme in bord exista spray-uri fosforescente pentru ace..si se rezolva problema! eu nu mi-as pune plasme..ca incep sa aibe toti..mai bine mai original :P !
|
Eeee... mie imi plac plasmele mele, sunt un model mai rar, deci slabe sanse sa mai vad si la altcineva, dar problema e ca se cam duce in timp din luminozitate...
|
Mai, decat sa te chiorasti in intuneric dupa ceasuri, caci Del Sol e o masina care nu are becuri puternice in bord, din fabrica...
|
Quote:
Si sunt si putine lumini de exemplu noaptea cand vreau sa deschid geamul de la sofer (avand 4 geamuri toate electrice)nu il nimeresc pe ala de la sofer :lol:si e chiar enervant dar nah...avantaje dezavantaje tot Honda iubesc:D |
Civic, Del Sol, tot aia sunt.
Intre timp, mi-am schimbat parerea in ceea ce priveste plasmele. M-au innebunit de ochi intr-o seara, incat am zis ca never-ever nu ma voi mai gandi la ele. Dorule, ce face rosiatica? :) |
Eu am gasit in vitan led-uri SMD cu suport de montare exact ca cel de civic.
Se pot monta "bolton" la ceasuri si la consola de aer. Lumina se imbunatateste foarte mult. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning