Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

tea_radu 11-05-10 13:28

Re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumuri

Quote:

Originally Posted by alecu.1980 (Post 3349076)
salut
se pot face doua triple pt cu C coupe?
daca DA...care ar fi pretul?
multumesc anticipat

Salut, din pacate nu pot face asemena triple.

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3349144)
2 faruri + 2 semnale , dintr-o bucata , ca cele aftermarket cu lupa , sticla clara ma intereseaza , pentru un astra f model cu facelift , '95.
un pret te rog

Salut, se pot face dar trebuie ca tu sa ai deja blocul optic dintr-o bucata, ca si costuri, 30 ron toata lucrarea

tea_radu 17-05-10 16:53

Re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumuri

3 Attachment(s)
Proiectoare Mercedes:arrow:

shaid-kid 23-05-10 00:47

Sal, poti sa-mi cureti si mie un far pe interior de mercedes e-classe 2003 acela cu cate 2 ochiuri ovale , imi trebe doar pe dreapta fata ca l-am schimbat pe stangu...si se vede diferenta urat asta are 7 ani vechime..si e afumat pe intrior.
Acelasi lucru ma intereseaza si pentru stopuri in cazu asta ambele..tot asa un curatat interior. Daca se poate astept o cotatie pentru fiecare operatiune in parte.
Ms frumos

tea_radu 24-05-10 16:06

Quote:

Originally Posted by shaid-kid (Post 3381939)
Sal, poti sa-mi cureti si mie un far pe interior de mercedes e-classe 2003 acela cu cate 2 ochiuri ovale , imi trebe doar pe dreapta fata ca l-am schimbat pe stangu...si se vede diferenta urat asta are 7 ani vechime..si e afumat pe intrior.
Acelasi lucru ma intereseaza si pentru stopuri in cazu asta ambele..tot asa un curatat interior. Daca se poate astept o cotatie pentru fiecare operatiune in parte.
Ms frumos

Salut, farul se poate curata sigur, iar pretul variaza in functie de siliconul cu care a venit lipit geamul original, iar la stopuri, nu iti pot da un raspuns exact, trebuie sa le vad mai intai

tea_radu 28-05-10 09:26

6 Attachment(s)
Skoda Octavia:arrow:

Daniel_Toa 28-05-10 09:42

1 Attachment(s)
Salut , am sticla sparta la un far , se mai poate face ceva ? ( vezi poza atasata )

tea_radu 28-05-10 15:41

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3396132)
Salut , am sticla sparta la un far , se mai poate face ceva ? ( vezi poza atasata )

Salut, se schimba sticla, costa 150ron

tea_radu 05-06-10 14:53

2 Attachment(s)
Opel GT:arrow:

tea_radu 06-06-10 15:37

5 Attachment(s)
Opel GT, Ford Street Ka

tea_radu 10-06-10 18:24

6 Attachment(s)
Nissan Primera , Ssangyong si ceva:))):arrow:

tea_radu 12-06-10 21:47

4 Attachment(s)
Far autocar:arrow:

tea_radu 19-06-10 14:57

6 Attachment(s)
Proiectoare Polo, far Mazda Mx-3:arrow:

tea_radu 21-06-10 03:38

3 Attachment(s)
Stop Volvo s80:arrow:

tea_radu 15-07-10 17:50

8 Attachment(s)
Proiector Mazda 3, faruri Mercedes S class, stop luneta :arrow:

VaLeX 16-07-10 21:14

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3351490)

Salut, se pot face dar trebuie ca tu sa ai deja blocul optic dintr-o bucata, ca si costuri, 30 ron toata lucrarea

Te referi sa am sticla deja dintr-o bucata?

La mine farul si semnalul sunt separate , insa as vrea dintr-o bucata sa fie sticla...

sal

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning