![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
:x
Quote:
|
nu iti lua ma semne de exclamare, crede-ma k io nu am avut niciodata semnele si m-au oprit la 2 zile dupa ce l-am luat si nu mi-au zis nmk , si acum 2 ani chiar se legau de ele.
|
le iau frate, le pun pe bord si pe luneta da cazute, le zic ca au cazut de la gropi sau de la ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil_laug
am mers aseara cu cuzko .. bai nene ce viata e cu 2.5 12v astea... :D |
Eu zic ca ar da bine totusi :!: :?:
Multa bafta in continuare ! |
1 Attachment(s)
eh,le pun, or sa cada oricum :D
asa ultima creatie :P pana intra al meu la sedinte.. btw, pana acum am 640 de poze cu ursulik al meu :D |
Bafta santosica la examen , mult succes.
|
Succes la examen, sa auzim numai de bine! :) Si succes si la proiect, incet si sigur se face...
|
eu nu am avut semne deloc si in primul an, am luat 11 amenzi de viteza(+ opriri pt acte si mai stiu eu ce). si niciodata nu m-au intrebat de semne. oricum bafta cu permisul si orice culoare ai alege, importnat e sa iti placa si sa te reprezinte.
|
...baietzi Stop OFFTOPIC...lasatzi mamaligile si cat timp le-ati avut fiecare..daca intra fiecare si spune cat timp le-a avuttt ...ajungem la balamuc..
santos ..,bafta la examen si te asteptam cu masina GATA...;) |
probleme ..
nu pot sa adorm . am incercat.. nimic .. stau si ma gandesc.. nu iau permisu pierd ursu o luna , nu conduc cateva masini care mi-au promise ca le pot conduce daca-l iau ( masini tari ) + ca cineva nu-mi da calculatorul de injectie :/ de la urs .. deci n-o sa-l pot conduce, calculator de injectie :/ n-o sa-i cumpar .. daca-l iau e bine . :) presiunea e prea mare.. :/ e de c.a.c.a.t .. :/ cu toate astea, facand teste.. scot scoruri bune .. -1,-2 .. pcte .. fatza de .................... 26 :twisted: :twisted: da-l in mmsi de examen ca mi-a mancat zilele :( wish me luck .. sper sa nu scriu pe aici d`alea cu .. am picat si etc .. god speed :D scrisese cineva ceva de .. un pronostic ceva.. 23-24. . si eu tot pe acolo cred.. perfect mici sanse sa-l fac si nici nu e interesu meu .. codu rutier oricum ... :oops: :oops: :oops: o sa-l incalc :D |
Cunosc sentimentul ca aveam masina dar nu aveam permis . Good luck
|
eh lasa... nu te gandi la lucrurile care le pierzi daca nu il iei....uitete la cele care le castigi. cine va conduce ursu ala daca nu iei permisu... ? ia dute la somn si vezi ca maine te duci la examen cu codu rutier in cap si cu ursu in suflet...combinatie fatala...il vei lua....punctajul nu conteaza....eu am de 1 sapt permis..22 pct noroc chior :D. pai eu daca stiam ca ma asteapta un 2.5 12 v pfuuu cred ca papam cartea, e visul meu.... 2.5 12v dar 4 usi :). succes...de la tg mures doua maini iti tin pumnii pe maine ;). keep up the good work. ma uit la tine acuma si ma gandesc ca as vrea si eu un topic la fel cam peste 1 an :D (mai rpd nu am sanse)
|
Nu te mai gandi ba, stai calm, nu-ti ia nimeni capu...lasa-le dreaq de emotii.
Daca te stresezi mai rau decat esti, mai rau iti faci...ai sa iei si sala da-o in masa, eu am luat 22 si-a fost perfect, nici mai mult nici mai putin asa ca lasa ca iei tu, o sa ai parte si de-o comisie de treaba la traseu si aia e ;) La coada la udriste o sa fie mai greu, mai greu decat asteptarea ursului... Hai bafta si nu mai te stresa aiurea, dai un cerc ceva si te calmezi:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning