![]() |
:twisted: Ce-a mai buna alegere URSULE !?!?!?!?!?!!? :twisted:
|
viviesp: ... Si eu zic la fel, ironic vorbind! :)
Vreau sa-mi vanda Oltena si Austin-ul si sa dau avans la un Matiz. Chiar! Ce paprere aveti?! |
Quote:
|
Re: Ce mashini avetzi?
Quote:
|
pimp_lex: Ce argumente ai impotriva Matiz-ului?
Oltena imi consuma prea mult! M-a uscat! Cel putin, Matiz-u' cu AC e cea mai ieftina masina pe care mi-o pot permite, iar consumul e undeva la 8% in oras cu AC! MA INCANTA! |
Oltena-ti consuma mult pentru ca nu era reglat calumea. Du-l la cineva care stie sa regleze ( bine ) un Oltcit, si nu-ti va consuma mai mult de 10 % in oras + ca nu se compara la performante cu un Matiz. Intr-adevar, nu ai AC pe Oltcit, da' macar iarna, pot spune ca bate masini cu AC la caldura.
|
Gabi: Cred ca ai dreptate, in fond eu ma folosesc de masina, in special, iarna! Ma poti indruma catre cineva care sa nu-mi ia mult pentru reglaje, sau chiar sa-mi faca o adaptare cu un carburator mai mic ... chiar de Dacia? Ce parere ai? Eu stau pe Calea Vacareti, pe la Timpuri Noi, in Bucuresti.
|
\"ce ma sii aveti?\"
ce frumos sua... ei... yo nu mai am mashina... kaput oltcit... :? asta e... mai am de ashteptat pana la iarna sa pot sa imi iau carnetu... sa vedem ce va fi atunnci... |
URSU:
E mai mult personala opinia, eu nu agreez de nici un fel Matizul, interior, exterior(cel putin ext mi se pare oribi), performante si inclusiv pret.......pt ca la aceeasi bani poti lua Solentza, de asemenea 12TRS-ul e preferata mea dintre masinile romanesti, si cum zice Gabi, reglat bine n-o sa mai consume asa mult.Oricum in general o masina mai performanta o sa consume mai mult......daca consumul e problema principala ia un Tico SH |
Un Oltcit \"insetat\" poate sa consume si 40 % :!: :!: :!:
|
matizul :chainsaw: :lemon: :blahblah: :bat: :2gun: :chainsaw: mi se pare JALNIC!!!
|
Re: Ce mashini avetzi?
nici eu nu am masina tot 1 an si ceva mai am pana dau de carnet dar tot un oltcit vreau sa imi iau si eu ca mi se pare o achizitie calumea mai putin sunt sigur cu suspensiile dar cred ca se rezolva asta
|
sal . Ce parere aveti de fabia rs diesel cu 130 cp?
|
pai nici una..
nu am auzit baga ceva poze shi ceva date tehnice |
Yooo: Daca ai posibilitatea, cumpara-o!
pimp_lex: Cu respect, dar Dacia ar fi ultima marca de masina la care m-as gandi. De exemplu, imi face placere sa condul Oltena, mi se pare o masina foarte prietenoasa. respect |
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning