![]() |
Re: Bz 88 Cvm
salut.
ti-am trimis un P.M. |
In primul rand vreau sa-i multzumesc lui Yli shi sper sa nu fie suparat pe mine, iar in al doilea rand imi cer scz celor care mi-au dat PM-uri shi nu le-am rsp! Sper k de aqm inainte sa le pot raspunde tuturor. In cazul in kre nu v-am rsp la ceva shi ink va intereseaza va rog sa-mi retrimiteti mesajele... App: dak mai are cumva cineva poze de la MPBZ 5, rog sa posteze...
|
Ma poate ajuta cineva cu 2 cremaliere + "broashte" de Solenza, SuperNova sau Nova? In Bz la dezmembrari nu am gasit, iar noi sunt f scumpe...
|
salut ! etrierul acela mic ..de tot ...e frana de mana ?? de pe ce masina e si cum l-ai facut ?? e mecanic sistemu ? :?::?:astept rasp..
BAFTA in continuare...marfa raw masina :X si culoarea lafel :P |
Ms crazyfornova! Da, etrieru' ala "mic de tot" era pt. frana de mana (cand aveam 3 prezoane). Sistemul era mecanic shi provenea de la Oltcit.
|
La prima pagina am vazut poze cu Dacia ta (cu eleron) ... PREA TARE FRATE !!! Sper ca nu i-ai dat eleronu jos , ca ii statea prea mijto .... da nasol era eledonu de la geamu din spate ... sau ce vroia sa fie , da oricum prea frumoasa Dacia ta !!!
|
e jos de mult eleronul...
|
m-am uitat la poze mai recente .... si se pare ca masina a evoluat mult ... si e si mai mijto !!! Imi plac mult gentile ... si ca e low
|
Quote:
|
Sper k in curand sa skimb din nou kpota... dak reushesc ce am in gand sper s va surprind intr-un mod placut...
|
am vz aseara CVM`ul arata bine...:-> dar nu prea da bine cu jantele alea...am vz k in late poze ai niste jante frumoase pe ea ce s`a intamplat cu ele...?
|
Jantele care sunt acum pe mashina sunt cu cauciucuri de iarna. Sunt de acord ca nu arata la fel de bine cu ele, dar nu pot tzine "V"-uri de 205/50/15" in perioada asta pe mashina...
|
E frumoasa rau masina ta......
|
Re: BZ 88 CVM
Ms Tzigane! :) Sper k in curand sa devina mai frumoasa...
|
Re: BZ 88 CVM
Daca ai mai pune si tu cateva poze ce bine ar fi..:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning