![]() |
Re: Roman
Asta e ...mai asteptam...poate poate
|
pai ...va asteptam in piatra neamt :)
|
salut ! ma bag si eu in seama pe aici , dupa cum vedeti sunt din Sabaoani ...vecin de-al vostru...pasionat de tuning si masini...si viitor posesor de permis de conducere (sper :D) , ca mai am o luna pana la examen
|
Ma bucur ca ai venit "printre noi" :) Din pacate comunitatea Roman...cum cred ca ai vazut si tu este cam varza...oameni pasionati sunt, masini sunt...comunitate nu este, din pacate!!! Nu are importanta de unde esti, important este cine esti si ce ai de gand sa faci ;) First sa iti iei permisul!!! MULT SUCCES din partea mea!!! Numai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt si eu nou , e pt prima data cand am intrat, si mi se pare destul de interesant , poate voi fi si eu de folos
|
bine ai venit pe forum :)
|
din cate am vazut , in paginile anterioare, lumea nu prea se "inghesuie" la "iesit". Voi cei de pe forum unde va intalniti?
|
Quote:
@morpheusmaster, bogdane luna asta pe 25 intalnire mare la piatra , poti veni?? |
cum pot sa fac rost de emblema 4tunning, pentru a o lipi pe luneta?
|
Quote:
erau pe forum niste baietii care vindeau https://forum.4tuning.ro/showthread.p...10#post1489510 sau sa ti'o faci tu in roman la o agentie publicitara (era unu in groapa) da'mi add pe messenger la idu' totolino90 |
ce se mai aude la Roman ???....incepe sa se formeze si aici o comunitate mare ?:)
|
Vineri 16.05.2008 ora 20:00 mare intalnire mare la Piatra Neamtin parcarea |Stadionului municipal...invitati din |Roman , Tg Neamt, Suceava si bineinteles Bacau.
|
Quote:
daca da cine? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning