![]() |
Re: Ce ulei auto folosesti ?
bmw longlife 5w40,ce a bagat neamtul in ea de la prima dezvirginare....
|
MOBIL1 10w40
|
Mobil 1 10W40 ? Nu cred ca exista asa ceva. Poate Mobil 10W40, este o mare diferenta :).
|
Quote:
On: Elf Sporti TXI 15w40:-P |
Mobil 1 :
- Fuel Economy Formula 0W30 - ESP Formula 5W30 / 5W40 (nu prea se gaeste W40) - New Life / Protection Formula 0W40 - Peak Life / Rally Formula 5W50 - Extended Life 10W60 - Motorsport Formula 15W50 - Turbo Diesel 0W40 Asadar, 10W40 nu prea exista in gama Mobil 1. Ce gasiti voi sunt Mobil nu Mobil 1, a nu se confunda, este o mare diferenta. Mobil 1 reprezinta produsele de top, de cea mai buna calitate, in gama Mobil (1000/2000/3000) gasesti produsele slabe/medii care nu se compara cu gama de top. Daca zici ca exista vreau si eu un link cu Mobil 1 10W40. |
1 Attachment(s)
asta e raspunsu ce-l cautai _anaconda_?
|
Ai citit ce am scris mai sus ? Ti se pare ca e Mobil 1 sau nu citesc eu bine ? Eu vad Mobil Super nu Mobil 1. Poate distorsioneaza monitorul meu :rolleyes2.
Quote:
|
va salut...ce parere aveti despre WOLF MASTERLUBE SYNFLOW 5w40 ? merge pus pe golf IV 1.4 16v si pe 1.6 16v? :sad: ..stiti ceva despre el ? e bun ? :(
|
din ce am vazut pe fisele tehnice ale uleiului respecta cerintele producatorilor de automobile, in special pe cele ale celor de la VW! Dar de ce tocmai Wolf master lube? Cand exista atatea firme cu renume si experienta cum ar fi: Motul, Castrol, Mobil1, Valvoline, Havoline etc etc
|
ARAL sau CASTROL 15'40! (c20xe) 180.000km.
|
Quote:
|
Quote:
|
:arrow:
castrol folosim |
Quote:
|
Quote:
LE - sa confunzi Mobil cu Mobil 1 e ca si cum ai confunda Castrol Magnatec cu Castrol Edge sau Motul 8100 X-Cess cu Motul 300V, Aral Blue Tronic cu Super Tronic, etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning