![]() |
Re: al meu daewoo cielo rosu
e cv temporar... o sa-l pun inapoi :)
|
hai sa zicem ca acuma nu ar fi problema asa de mare, dar la iarna cand va ninge o sa vezi ce vei avea pe el.
oricum o sa am o sulutie pentru filtrul de aer, ma gandesc sa`i fac o jmecherie, sa`l vrajesc umpic :P |
MaTza zi-mi si mie te rog la chitul de fibra,la 500 g cam cat intaritor sa pun?Sau la 100 grame...
|
din cate imi aduc eu aminte...se punea cam 10/100 adica la 100 ml pui 10 ml de intaritor...dar poti pune mai putin sau mai mult...depinde de vreme :D sper ca sambata sa fie cald...vreau sa-mi trag alta grila cu tot cu pleoape...ca astea nu-mi mai plac...vreau unele putin mai "suparate" :D
|
Si cu alea vechi ce faci? :D
|
1 Attachment(s)
alea vechi...vopsite :D ca nu am pus poza...alea vechi...trebuiesc retusite putin...si dk vrei...vb...
|
nu arata rau deloc...dar parca nu imi place grila cum a iesit. e grila originala sau ai facut alta din fibra?
|
:rolleyes2 facuta... dk vrei...iti fac si tie una...cand o sa o fac pe a mea...
|
e cam frig afara ca sa stai sa muncesti la prostiile astea...nu e ceva necesar sau urgent. daca s-o mai incalzi afara un pic, vorbim si facem impreuna... daca ai chef si timp, normal :)
si parca mai curand asi face niste pleoape, ca e mai simplu. |
Vreau eu niste pleoape...Mi-am refacut azi bara din spate ca era sparta toata si nu am reusit sa fac si pleoape..si nu mai am nici timp nici bani momentan...Ma gandeam ca poate ma ajuti.Nu-mi trebuie finisate ca le fac eu..doar turnate pe far...
|
facem...dar o sa dureze ceva(~o saptamana)...k e cam frig afara...
|
Nu e problema de asteptat ca nu intra zilele in sac.. :)!Numai sa imi spui cand sunt gata...platesc nu e problema!!!Eu de maine ma apuc sa finisez bara si o sa imi ia ceva timp,deci oricum nu o sa am timp sa finisez si pleoapele..Zi-mi te rog,dupa ce dau cu chit si am terminat de finisat este obligatoriu sa dau si cu spritz chit inainte sa vopsesc?
|
poti sa dai cu 1 strat de vopsea oarecare...sa iasa in evidenta imperfectiunile...in vederea rezolvarii lor ;)
|
Multumesc pentru sfaturi!!Sper sa imi fie utile.
|
arata bine , dar trebuia sa faci pleoape mai mare - lata
poate pe viu arata mult mai bine , dar din poza nu prea imi place :mrhappy: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning