![]() |
Re: Masina mea : Opel Manta
1 Attachment(s)
ceva frumos.. istoria masinii in cateva minute..
|
Chiar imi place masina, felicitari; dar cred ca iti trebuie niste gume mai mari pe spate daca ai spus ca ai dat 90m scartul
Eu azi am dus-o la al 5-lea "meserias" azi si sunt curios daca am noroc de data asta |
Foarte tare filmuletul...si masina....ash vrea si eu sa stiu cum se numeste melodia din clip...numai bine
|
Infrant chiar de 2ori de kadetu lu var'miu... Nu pot decat sa te felicit pentru masina, si sa asteptam sa vedem revansa
Quote:
|
frate las-o mai moale cu toba aia ca m-ai si speriat . Pune-i silence-ul ala ca sperii vecinii l-ai trezit pe tata din somn te-a injurat purtin :D URAT FACE FRATE :P :D FIARA
|
|
inainte sa-o vinzi , vreau sa ma dau si eu cu ea , cu monstrul de 200 de cp , am vazut ca te-ai dat cu un kadett si vreau sa spal rusinea ,
daca e vb pe mess : phantomasxxx eu scot masina diseara...si daca e te astept ... |
1 Attachment(s)
a ta e turbo.. e si normal sa ma faci.. daka a stat egal cu un sfi.. pe kadet.. cu turbo nu am nicio sansa. poate daka era si a mea turbo.. mai ziceam.
facem altceva.. ne dam peste 1 sapt.. am o alfa gtv 2.0 v6 turbo 201cp e bine ? |
Pls ne pui si noua mel din clip...Numa' bn
|
Quote:
|
DEZmembrez sau vand masina cu totu 1800euro.. toate piesele aproape noi pe ea! id cineva2002ro
punte fata completa punte spate motor bmw interior. roti evacuare frane bord electrica detalii pe mess |
| All times are GMT +2. The time now is 11:49. |
- Copyright 2026 4Tuning