![]() |
Re: tapiterie auto
salut,
imbracat bord in piele pt ford fiesta 2007 cat costa (aproximativ)? merci! |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Atentie!!!!! Inselaciune!!!!!! MARE!!!!!!! PACALEALA
Va Ia Banii Si Va Veti Scoate Tapiteriile La Anu Si La Multi Ani De La El. Sunt Caz Concret. Am Ramas Fara Bani, Pe Care Ia Cerut Chipurile Sa Cumpere Materiale... Am Insistat De Nenumarate Ori Sa-mi Termine Lucrarea ( Pe Care Nu A Inceput-o Niciodata) Dar Nu Am Facut Decit Sa Pierd Timp SI BANI NUMAI DE CATE ORI AM FOST LA EL ( BA CA E LA MONTAJ, BA CA E BOLNAV, CA NU A GASIT MATERIAL, CA E LA CONSTANTA, LA TEL IMI SPUNEA CA E GATA SI CAND MA DUCEAM ORI NU ERA ACOLO ORI IMI SPUNEA CA PESTE O SAPTAMANA VINE MATERIALUL).. Am Incercat Sa Termin Pe Cale Amiabila Si Sa Imi Returneze Banii ..... Dar Ce Sa Vezi : Ca N-are Bani, Ca Are Probleme, , Ca Sa Vin Alta Data , Adica M-a Plimbat CU PRESUL.IN FINAL ...... AM FOST LA EX-TA AUTO SI MI-A FACUT LUCRAREA PE LOC SI MULT MAI IEFTIN DECI MARE ATENTIE!!!!! EVITATI ACEST ESCROC PENTRU CA ESTE UN MINCINOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
MAI BAIATULE SPECIFICA ,CA VREI SA-TI FAC MASINA FARA SA PLATESTI NICI UN BAN SI DUPA ACEEA MAI VORBIM. NU AI DAT NICI UN AVANS! ESTE O MINCIUNA.
|
salut
sa imbraci volanul unui logan in piele cat costa? |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Salut
La cat ajunge un Ford Fiesta (scaune fata si bancheta spate) cu piele neagra simpla? Multumesc anticipat |
Quote:
|
Salut,ma intereseaza daca tapitezi si cu alt material decat piele? daca da cat ma costa pentru o corsa c scaune fata si banchete spate
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc.
Si vezi ca Alcantara nu e piele intoarsa. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da dar nu "Piepe Intoarsa"
Ok scuze de deranj |
As dori sa refac un interior pentru un coupe gen ford mustang, adica scaune, bancheta, stalpi, bord, fete usi si plafon, schimbator, burduf schimbator si unele mici piese care acum nu imi vin in cap imbracte in piele o culoare sau 2 culori, inca nu stiu, cu modelul meu,as vrea sa imi spui un pret estimativ cu pielea ta si unul cu pielea mea si o durata de executie, toate sunt demontate, merci
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning