![]() |
Re: E12 - 518 modificat de mine
Ce pasiune frate:shock:76' este ceva de apreciat că ai readus la viaţă o asemenea legendă,bravo felicitările mele! |
Pe mine ma bucura ca ( cu greu ) ai tinut cont de sfaturile unor oameni de aici. E important sa retii ca nu toti iti vor raul, si ca multi chiar au pareri bune. Ai luat-o pe o directie mai buna cu masina, si sper sa continui la fel in continuare. Nasol cu hotii, se pare ca ai ghinion. Bafta cu masina mai departe !
|
un carburator de rezerva mai ai cumva :D
|
vrem noutati....de 3-4 luni nu mai stim nimic nou!
|
Orice incercare de a salva o astfel de masina este de apreciat. Atat masina ta cat si acel rechin din poza arata bine!
Te rog frumos cand ai timp sa ma cotnactezi pe PM sa vorbesc ceva cu tine! |
da trebuie sa recunoastem acum masina arata foarte bine .. :) Felicitari.. :) ..
|
frumoasa masina... dar parca dadea mai bine cu bandouri pe laterale:-) bafta in continuare.
|
1 Attachment(s)
Masina a primit bandouri laterale de pe usi si am un spoiler zender pe care vreau sa l pun acum cat am timp.O sa pun mai multe poze cand ma apuc de spoiler.
|
parca deja este alta viata....masina asa arata foarte bine!
sarbatori fericite! |
salut,frumos rechin mai ai dar nu am citit toate posturile,zimi ce motor ai pe ea ca poate te ajut cu un 3,5 ca sa fie si puternica precum arata.Bafta ce masina si tot respectul pentru un iubitor de OLD SCHOOL. mess bmw4life86.
|
Salut, masina arata chiar foarte bine.Asteptam poze sa vedem cu o sa ii stea cu spoilerul nou.Alarma si inchiderea ai montat-o?
|
Quote:
|
Ce inchidere ai pus? Stiu ca exista si pe original i/c .
|
motorase originale de bmw
|
salut, masina arata foarte bine..ai facut treaba buna..mai baga poze cu spoileru..bafta in continuare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning