![]() |
Re: Ramnicu Sarat
Daca as reusi sa fac un club nu l-as face pentru a avea concurenta tocmai cu voi (buzaul) pentru ca fiind 2 cluburi in acelas judetar trebuii sa se ajute reciproc.De exemplu bucuresti-u.la nevoie sunt uniti.La competitii e normal sa fi enemy.Si pe mine nu m-a suparat faza cu parasolarul in nici un caz.Este o alta chestie ce nu-mi convine.Dar asta ramane de discutat fata-n fata.
|
In seara asta intalnire la primarie.Cine vrea sa ne onorifice cu prezenta sa fie acolo p la 8-9.La o discutie ceva poate se lasa cu o tuica fiarta!!
|
6 Attachment(s)
Ieri baietii veseli au avut treaba!
Locatia: Valcelele (la garajul meu ) Operatiunea efectuata: Cutie viteza schimbata Dificultatea operatiunii de la 1 la 10 : 7 Durata operatiunii: 7-8 ore Finalul: Fericiti si multumiti :D |
pe aici iar nu se mai misca nimic,,unde este lumea??asea vreti voi sa faceti un club?:evil: :evil:
|
Pai se vede k vorbesc singur.Pana nu stam de vorba calumea cu totii in legatura cu clubul eu nu mai fac nimic.
|
stiu k nu locul pt a pune asa ceva dar incerc.......
care stie vreun opel commodore de vanzare???vreau sa cumpar...:-P :-P |
Il vand......:(( cielo cine e interesat 0766676280 pret:4200 e
|
prietene ultima data cand am postat un anunt asemanator te-ai ofuscat. Parca ziceai ca e un topic separat pt asa ceva>>>>>acum nu mai e valabil?
|
Dragose imi pare rau sa aud ca vinzii cielo dar poate iei ceva mai bun!!Apropo fratemiu a dat unu ca al tau cu 3700 dus numai la reprezentantza cu kilometri putintei dar daca iei banii pe el asi fi incantat!! Nu am mai vizitat forum-ul pe aici asa ca e momentul sa va mai salut si eu din cand in cand.Poate ne vom revedea si noi peste 3-4 lunii sau poate 1-2 si poate apuc sa imi schimb trabantul!! Tocmai am primit o oferta de la un neam care are un 320 din 97 full pe ceva banutzi si nu e imatriculat!!! Ce spunetzi ar fi o idee buna daca asi da o dacie si dif pe el!!! Asta ar insemna sa sar de la consum de 6-7 la 14-30 !!!! :))))) Va salut din nou si sper sa ne revedem curand !!
|
2 Attachment(s)
m-am hotarat sa mai postez si eu.............uitati caruta mea.....si ce pot sa zic................la cat mai mult tuning si la cat mai multe intalniri cu toti membrii forumului si nu numai!!
|
Quote:
Wgf-ule bravo ma !!! ai facut-o si p asta....acum iti mai trebe permis si esti happy !!! |
lasa ma dragose sa de-a dumnezeu si tie si lu miki sa luam cu totii permisele sa speriem noi oleak ramnicu.......bineinteles dupa malefic si vev
|
Sa dea dumnezeu sa luam si sa fim toti fericiti si multumiti:d:D
|
aici ce se intampla?de ce nimeni nu mai zice nimica...sau sunteti certati toti:evil: :evil:
|
In seara asta au venit multi din ramnic. De unii chiar mi-e "mila", ca fac niste sacrificii enorme dar...asta-i viata. Noi am mers in Pub. Eu, Gycone, Andu si Slik. Ideea e ca Andu s-a imbatat si acum este in Club cu Gycone, la racolat minore. Eu acasa, ii astept. Ce viata! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning