Re: BERTONE TURBO EXTREME
Quote:
Originally Posted by 69WRX
(Post 1323243)
sal, masina e frumoasa...dar...ar trebui sa inveti sa o controlezi mai bine...in filmuletele alea vad ca nici dreapta nu o tii :| daca te deranjeaza ce am spus poti sa ma injuri in PM
|
Sefu'...ai masina turbo FWD de peste 250cai? ai o turbina MARE care e in full-boost doar de la 5500 in sus? ia fa-ti si dup-aia mai spune cum e sa tii pe strada la plecare violenta ,un fwd cu cuplu(asta dupa ce s-a miscat,evident) de vreo 5-600nm si intre 300 si ++ CP ....face ca debila,isi iese din minti dupa 6000rpm,mai ales pe suprafata cum sunt strazile noastre...nu cred ca l-ai vazut pe pista de drag ca i-a fugit vizibil fata...insa poti fi sigur ca si acolo fuge...uita-te atent pe yotube,este mult mai la'ndemana decat sa bagi 7-10-15mii intr-o masina ...si apoi cineva sa faca misto de tine...;)
VA ROG nu va mai faceti de ras ,certandu-va ca niste caldarari in mahala pe teme puerile ! Aratati-va maturitatea din profil si altfel decat contorizand trecerea anilor...:( -Stiu domniile lor,cei vizati,la ce ma refer ;)
|