Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   VANTAGE MEDIA TUNING SHOW 2005 ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/3739-vantage-media-tuning-show-2005-romania.html)

RoSonic 30-03-05 22:16

Re: peace!

Quote:

Originally Posted by \"SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER\"
... vine si rasp uitate la sigla de pe luneta si apoi iti vei da seama!

Aici gresesti....

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 30-03-05 22:18

dc care e greseala ca e MR sau ce?dc nu ne inghit cei din NSL si poate alte grupari asta inseamna ca nu ne inghit si colegi?
A si inca ceva e una din masinile sigla a MR-lui asa ca nu stiu ce ar fi rau!
mersi!

RoSonic 30-03-05 22:23

Pai tu ai zis ca motivul pentru care oameni din Bucuresti tin cu X-ray este ca are stikerul MR pe luneta...

si mi s-a parut o afirmatie gresita din 2 motive:

1. eu si altii care nu avem treaba cu MR... \"tinem\" cu Sadu pentru ca a facut o treaba mai mult decat excelenta din masina si de aceea il vedem castigator...

2. daca afirmatia ar fi adevarata.. ar insemna ca voturile, in mare parte, au fost date subiectiv, doar pentru sigla si nu pentru tuningul de pe masina.

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 30-03-05 22:30

eu nu am zis ca voturile sunt date numai pt sigla ca totu vine de la masina nu stiu dc mai este vro masina facut de manuta propietaruli sa fie asa!
Si te asigur ca am vazut masina cum a evoluat de la inceput cum a luat-o pana in prezent cand este UFO printre masini!unde mergem vine lumea si face poze si intreaba mai 1 ce masina e si porma zice ce frumoasa esti si dastea!
deci nu am zis ca lumea a votat numai pt sigla........si am vazut un vot acolo cum ar fi kitch masina asta ...e ala care a votat asa ori a votat la caterinca ori omu are vrun ferarri modificat rau de tot si nu isi permite sa se uite la masina asta!cam atat ca porma se zice ca postez pt am face multe posturi! :twisted:

RoSonic 30-03-05 22:42

Ok..
eu comentasem ce ai zis chiar tu... adica ai intrebat de ce tin din Bucuresti cu el... si ai zis ca raspunsul se deduce din uitatul la sigla de pe luneta....
Quote:

Tin sa va anunt ca multi din Bucuresti tin cu WRC intrebarea e dc? vine si rasp uitate la sigla de pe luneta si apoi iti vei da seama!
:lol:

oricum Traiasca SADU!!! si sa-si faca o data firma de tuning... sa ne faca si noua pe bani putini ce ne trece prin cap :twisted: :twisted:

VPR`u 31-03-05 02:32

SLaniCeanu // Nu mai vorbi prostii cu MR ca se supara SAD'u pe tine si nu e frumos ...

CT-87-ADY 31-03-05 08:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"VPR`u\"
SLaniCeanu // Nu mai vorbi prostii cu MR ca se supara SAD'u pe tine si nu e frumos ...

Da ce prostii a vb? K eu nu vad nici o prostie... :roll:

daflyer_oradea 31-03-05 10:25

Da...sa zicem.La faza ai cu moartea dusmanilor am glumit.Si mie imi place WRC-u, e super beton facutsi se vede ca a muncit mult de tot la ea.
Numai parte de sound nu are...sau ce putin eu n-am auzit-o, si ala e singurul minus.
Da ca nu as fi oradea, cne stie....Oricum e peste CTL :)

X-Ray-Eyes 31-03-05 17:25

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"XS[DNiED
\"]tare astra, felicitari ! niste jante mai ofticate ceva interior si niste vinyl-uri scoase de pe ea (sau mai multe hehe) si ai o masina care se poate bate pt. premiu. O singura intrebare .. ce cauta sigla aia de honda intre gurile de aerisire de pe bord ? :P

I-am adus-o lui Hondarul ca Bonus ptr Flame Throwerul pe care mi l-a adus din USA !

Uite si dovada ca sa nu ai dubii.

:peace:

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 02-04-05 13:42

hm...

VPR da ce prosti am zis eu sau ce am zis si nu trebuia?din toti vad ca nu a obiectat nimeni! :ballbounc

XSW 02-04-05 17:39

cool, ma bucur ca nu ai puso acolo special, e prea misto masina pt. treburi din astea ;)

All times are GMT +2. The time now is 02:22.

- Copyright 2026 4Tuning