![]() |
Mda sa sti ca eu am un fotomodel si tineam neaparat s-o vedeti toti... dar oare cum de nu ai remarcat-o dak era de expozitite?
Si intr-adevar am luat-o sa ma dau mare cu ce masina am si cat de jmecher sunt... doar ai vazut si tu ca sunt foarte smecher si figurant... iar masina mea... vre-un slk de intorc toti capul dupa el.. Si intr-adevar am mai zis... ea a venit ca sa aiba ce povesti la politie si sa se dea jmechera ca ea a fost la curse... Imi pare rau dak asta e parerea ta... si mai ales ca o generalizezi... |
LOL ati ajuns sa va certati din cauza lor... , aicad .... ai dreptate asa si asa.... ZI SI MIE CE E NASOL LA COSMINA (IUBITA LUI SHA)
NU GASESC NIMIK RAU LA EA>.... le are cu sofatul , nu zice nimanui nimik , nu are fitze.... ce mai... PE BUNE>.... E UN SUPER BUN EXEMPLU !!!!!!!! deci... mai sunt si fete ca ea... |
Bishop...nu cred k aicad se referea la tine in mod sprecial ....stim cu toti k nu ai venit cu prietena ta acolo sa te dai mare !! :peace:
...acum dk incepeti sa va certati din cauza asta chiar ma :x :x |
lool
shi mai is altele ca ea? |
....poate sunt si oamnei care vin sa se da mari cu prietenele lor ...dar Bishop sunt sigur k nu se numara printre ei ....
Cat despre COSMINA :wave:...numai cuvinte de lauda ...SUPER de treaba !!..conduce super !! ... p.s na k era sa uit sa spun :peace:.....norok k mi-am adus aminte !! :peace: |
IDEM ... alex :P
|
deci...tekno..ai shi u grija cum itzi bagi p in fetele de la curse..k au fost femeile lu fratimiu...shi dak vad posturile tale...cred k o sa mature cu tine pe jos :P :P :P
|
s-ar putea sa faca shi ele o mik excursie pana la cluj :P :P :P
|
Am fost si eu cu femeia la curse o singura data si mi-a ajuns si mie si ei.
Evident odata ajuns acolo am uitat si de ea si ca-i frig si ca bla bla bla. Am lasat-o jos si am fost sa ma trag. Dupa vreo 20 de min s-a strigat garda si a luat-o un tovaras cu masina lui ca eu nu o mai vedeam in invalmasala aia. Nu va spun ce scandalu draq am avut 2 zile. A ajuns si ea la concluzia ca dau 2000 de fete pe 20 de masini. Oricum una e una alta e alta si nu au ce cauta la curse decat fetele cu adevarat pasionate de fenomen. |
Re:
Quote:
|
Zip... ce femei? cand vin la cluj... apropos mah... venitzi careva la Rave Party anu' asta???
OFFTOPIC.... fa si u alt topic.... |
Re:
Quote:
Anyway, Cosmina e pe la punctul 4. Si as adauga eu 3 (ma dau mare cu o soferitza talentata) + 5 (imi arata masina) :P Bishop, mai vii cu pretena? Cand?? Trebuie sa se dea si ele, nuuu? p.s. pentru necunoscatori - \"a se da\" = \"a se machia, a se da cu ruj\" :wink: |
Acum k sa vi cu femeia la curse nu tre neeaparat sa fie femeia super pasionata de curse.Sunt situatii in care tu vrei sa vi si pe ea nu poti sa o lasi acasa asa k o iei cu tine k nu ai incotro.Eu zic sa nu va mai framantati atata cu femeile la curse,k le vreti k nu le vreti,oricum nimeni nu o sa tina cont de ce scriem noi aici.Respekt
|
mah... cine a zis ca noi scriem ca sa vada femeile?
|
Ajungeti la un consens. S-a ajuns prea departe cu afirmatiile de kko!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning