![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
Quote:
tin la randul meu sa multumesc celor 2 cluburi care au dat nastare acestui Show si anume a.c.s. Anonymous Motorsport si a.c.s. No Speed Limit si nu in ultimul Rand lui Sandu Sebastian care a fost mereu aproape! Tot la capitolul multumiri tin sa multumesc Participantilor si celor care au demonstrat ca stiu sa faca un show! + Celor care au stiut sa sara in ajutor! Tin sa multumesc publicului care a inteles ca fara bunavointa si disciplina nu se poate face nimic! si sper ca de acum inainte sa avem parte de public care sa stie sa se bucure si sa stie sa sustina un eveniment si sa ajute la buna lui desfasurare! Nu in ultimul rand tine sa mai multumesc Sponsorilor Nostrii si anume: Auto-Soft MBM Tuning Racing Nick Bucur Tuning Hipocrat 2000! (salvarea), chiar daca, din cauza traficului, a ajuns mai tarziu. Sper ca nu am omis pe nimeni, iar in cazul in care am facuto imi cer scuze! |
Quote:
|
cred ca se stie ce echipa a facut filmul care urmeaza sa apara!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
si mult asteptatul film .......multumiri lui santos ,skillzu si nu in ultimul rand lui walderama
|
f f f tare.... bv skillzule santos si walderama !!! :D :D
|
e de colectie filmuletzu ala ;)
|
Foarte frumos montajul
|
Prea smecher filmul...:shock:
|
Quote:
|
ma voi cu ce program luati filmele ca mie mi se tot intrerupe si tre sa o ia de la capat :(
|
Quote:
|
foarte tare santos
|
nice movie...super cars...imi pare rau ca nu am fost acolo...acolo in mijloc...la cercuri...drifturi...nu mi-au permis reglajele masinii....priveam cu nostalgie acel fum de "gume"...simteam pana in talpi mirosul de ambreaj incins...aplauzele...fluieraturile publicului...
bravo baieti...bravo bmw... la mai mare...de 1 Mai...:D! |
shi mie mi se intrarupe:( o fi de vina conexiunea???
|
2 Attachment(s)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning