![]() |
Re: vag 2.0 tdi 140cp
Shadowro dar tu ce masina zici ca ai???
Asa de curiozitate. Un dyno ceva?? Cu Zyx cum stai ca doar sunteti vecini si e imposibil sa nu va stiti :P |
in spatele lui la vreo 4 masini
dyno ? ce dyno ? vine omul aici si ii arat dyno live :) |
Dyno, dyno, ce dyno, domne, noi aicea mergem pe incredere :-)
|
tu crezi ca peste tot e ca la bucuresti ?
|
Pai nu dar poti sa ne spui si tu macar ce masina e si ce motor are daca nu vrei sa ne spui ce si cum ai schimbat sub capota.
Poate se trezeste omu` fata in fata cu vreun m3 turbo si nu stie ce l-a lovit :D Uite vezi cum avem noi la semnatura ce si cum??? Pe fata masurati si gata. Te dai pe gugal si vezi cat cantareste masina si stii cu cine te dai. Nu suntem chiar asa celebri sa stie toata lumea ce masina este si pe cati a facut . |
honda bre , honda crx din aia non vtec 125 caluti. multumit ?
nu e usurata or anything. cu roti pe 16 , deci in principiu e facuta sa arate bine acum :) |
Poate ne vedem si noi in cazul acesta. :D
|
bate la tine ca la fasole honda aia de 125 cai :)
|
Tu vezi-ti de fanii tai batranule :D
Cat despre batut mai vedem noi :) Tu nici macar nu stii cat si cum trage masina mea :P Sa vedem/auzim ce face cu duba si dupa aia mai discutam. Desi cu un vtec stoc m-am mai vazut si a fost deprimant. |
Quote:
|
Quote:
problema e ca eu o sa ma dau cu bicolorul pentru ca vine el la galati nu pentru ca vin eu la bucuresti ... intelegi ? in spirit de gluma : ce repede sariti la gatul meu astia cu 180+ de cai :) |
cam asa se misca jucaria
https://youtube.com/watch?v=tz6AI9bYr3E |
Hmm,
Destul de......zgomotoasa. |
jucaria mea e ca aia din imagine , nu e exact aia :)
|
bluey, vezi ca aia e cam ca a mea de usoara, dar fuge mai tare ;).mai da-i niste vitamine nemtoaicei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning