![]() |
Re: daciile vechi de raliu... niste poze...
yeah !!! nea Grigoras rullz !!! mama ce avea asta in cap pe vremea aia...
|
Si ce avea asa iesit din comun?Mai toti pilotii de raliu stiau treburile astea din moment ce participau la raliul dunarii prieteniei zapezii etc. unde veneau piloti din toata europa si puteau sa afle mai multe despre cum sa faca masini mai puternice.Adevarat el a facut unele lucruri in premiera cu Dacia pentru ca era si nevoie din moment ce restul participantilor aveau de multe ori masini mult mai performante.
|
cea mai tare senzatie o ai cand te bati cot la cot cu adversari cu material de concurs mai performant...........indiferent de sport
|
tu probabil vrei sa faci referire la faptul ca o masina veche umblata la motor isi bate joc de una noua.Eu iti zic ca acolo nu era vorba de asa ceva.Masinile romanilor chiar nu faceau fata porsche-ului 911 sau renault-ului 5 turbo de doar 225 cp.
|
Quote:
sa ne faci sa credem ce ??? fi si u mai explicit |
Quote:
2006---GARTOFAN DAN/PULPEA DORIN SUBARU IMPREZA STI BKP RT pe Proba Speciala "Valea Cetatii" timp: 4:35.7 1984---NICU GRIGORAS DACIA TURBO aceeasi PS " Valea Cetatii" timp: 3:43:05 este posibil ca locul startului sa fi fost putin mai jos.... |
Quote:
|
era o replica la ce zicea il capo cu adversarii cu material de concurs mai performant.Vad ca el a inteles si am inteles si eu ce vroia el sa zica de fapt.Alex nu e vorba ca Gartofan are cel mai bun timp ci ca are o masina special conceputa pt raliu si mult mai avansata decat batrana Dacia si totusi a scos aproximativ un minut mai mult decat Grigoras.
|
E timpul pe prima speciala de pe 2006....l-am luat ca exemplu....
Asta nu inseamna ca r5 turbo nu batea timpul lui giri :D |
stiu si eu la ce facea referire ,dar era erau si alte masini "slabe" care bateau acel timp a lu Giri si fara sa fie asa performante.
|
da DACIA 1300 :D
|
ea vb doar de dacia....dupa cum spune si threadul. :D
|
dacia lui grigorasi putea fii trecuta la categoria muscle cars...loool romanian muscle
|
ai tu date concrete sa ne spui ce putere dezvolta motorul de pe Dacia ca sa il cataloghezi muscle car?
|
nu cred ca ai putut sa observi ironia...dar in fine, ziceam la caterinca ca arata ca un muscle car american:D cu 300 cai pana mea
e greu... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning