![]() |
Re: Masinile din ARAD
Quote:
|
impresionanta masina..;)..felicitari!..sa ai noroc de ea si sa pui poze..si cum e acum si dupa colantare..:)
|
AR88JRK la banii care ii dai pe folie lejer poti face un vopsit de calitate ca oricum nu e voie la noi folia cromata daca aveai in plan asa ceva . Zic si eu nu dau in cap :lol:
|
Quote:
Un vopsit de calitate costa 3000-4000 Euro. Cu siguranta raman la folia de la Tintek "flat black". (si sa stii ca la un vopist mat sunt mari sanse sa ramana pete nasoale rau care se vad doar la lumina-umbra, folia e perfecta) Thx anyway :lol: |
3-4 mii? unde vrei sa o vopsesti...in Dubai ? :)
|
Intereseaza-te omule. Am spus vopsit de calitate. De la Auto-Schunn in sus... Nu in Arad. M-am interesat eu, la BMW la Viena, la Budapesta s.a.m.d. Whatever!!!!! :x
|
vrei calumea dute la reprezentanta opel ARAD:-P
|
Quote:
La Suzuki la Timisoara am facut un vopsit cu 700 care bag mana in foc ca va arata mai bine ca folia ta de enspe mii de euro :lol::lol::lol::lol: |
Promit ca te voi cauta sa comparam folia mea cu vopsitul tau!
|
1 Attachment(s)
daca tot vorbiti de vopsea, cam cat mar costa un vopsit complet(adica eu sa nu fac nimic, doar duc masina, si ei fac totul vopsea rugina etc) pt un golf 3 la OPEL in arad si cat dureaza totul?
PS: culoarea originala gri metalizat |
Quote:
La M"ART in Vladimirescu au tinichigii adevarati si vopsitori super.E ieftin si de calitate.Cumnatul meu lucreaza la ei.Daca te intereseaza iti dau un numar de mobil pe pm |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Cine ne lucra la masini?-evenimente placute si neplacute
Unde as putea da un polish la masina profesional in Arad?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning