![]() |
Re: -- All About Opel Manta --
1 Attachment(s)
Misiune indeplinita! Manta e pe rotile ei! Drept ca deocamdata are o bieleta anti ruliu mai lunga si una mai scurta dar in rest articulatia e OK.
Urmeaza sa asamblez motorul si sper ca intre timp sa-mi faca si tinichigiul maruntisurile. Incep si studiul la transformarea franelor spate - discuri in loc de tamburi. |
Ma bucur sa vad ca se incheaga.... ;)
|
Vreau si eu in viitor sa pun discuri pe spate, astept pasii tai pe care i-ai urmat.
|
Ca sa grabesc putin lucrurile o sa postez cam peste tot linkul thread-ului unde se discuta despre fondarea Opel Classic Club:
Opel Classic Club |
1 Attachment(s)
Si asa ceva urmeaza pe masina, le-am cumparat din germania, dar acum le-am gasit si la noi in romania.
Apropo poate cineva sa-si dea cu parerea daca merita bujiile Iridium IX ca sunt de aproape 5 ori mai scumpe(45 ron in loc de ~10 ron bucata de V-Power) NGK SprkPlugs Link Se pare ca de cand am inceput discutiile despre club au inghetat discutiile despre Opel Manta, de ce? Hai baieti cu secretele tehnice :), @zvbz? anyone? |
Inghetasera mai demult, doar pe topicul clubului s-a mai discutat...
|
sall all am si eu o intrebare..: cum iar sta bn la opel manta b la culori ma refer...: prin laterale portocaliu(lambo) si pe sus neagra... sau portocalie toata(lambo) cu 2 dungi negre pls dativa si voi cu parera ca nu nush ce sa aleg din aceste 2 optiuni :D :))
|
cel mai bine ii sta alba cu capota neagra.. sau neagra toata :D
|
neah mam gandit si asa da am zis ca mai toate care leam vz sunt asa..... vreau sa fie mai altfel a mea :D
|
ms pt parere
|
atunci fa nishte simulari pe o poza si vezi cum iti place ;)
|
Lateralele portocalii si capota plafon si capac portbagaj negre, cred ca la asta te refereai si tu...
|
exact :D.......
|
si....cyclops cum fac eu treaba aia? ca imi tre photoshop licentiat.....si ala nu prea il gasesti mocka :D
|
Cred totusi ca nu am fost clar, dintre variantele de mai sus, as merge pe aceasta.
Arata-ne si noua poze cu Manta ta. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning