![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Sa vezi tu maine ce bine o sa stea Corrado langa TT :D:D:D :X:X:X
Eu am ramas fara cuvinte. Maine sa va luati aparate de fotografiat la voi si sa va faceti voi poze la masini ..... ca nu cred ca ma despart de ele 2 :D:D |
ce se distreaza lumea :lol:
pune filmul pe forum :D |
Nu se pun nici poze nici filme pe forum pana maine. Vrei sa vezi masina vi la intalnire;) Ordin de la Geo :D:D :)))))
Si ca sa fie surpriza mai mare ... maine va prezentam(eu Gogu si Thex) filmul cu FLOCEA. Vine Gogu cu laptopu ;). Si el il va vedea ptr prima oara ca voi toti ;) Asa ca va asteptam la intalnire. |
sa itneleg ca o sa fie cinema?:D si daca ploaie?
|
eu vreau vreo 4-5-6-7-8-9-10 cu corrado :X:X:X:X....
am vazut o poza , mortal frateee:X dabi astept ziua de maine |
NU UITATI La ora 17.00 in parcarea Salii Sporturilor are loc Intalnirea Membriilor 4Tuning Rm.Valcea. Prezenta membriilor este obligatorie. Vor fi in acea parcare aproxmativ 1000CP. Va asteptam sa vedeti masini cu totul iesite din tipare. |
Quote:
|
Sa facem rectificarile de rigoare, vreo 2 masini o sa aiba jumatate din cei 1000 cp si tot acele 2 masini o sa fie cele iesite din tipare :lol:. Iar cei care vroiau sa vina, stiau deja ora. Astea fiind zise, ne vedem peste 2 ore baieti !
|
Imi cer scuze ca nu am putut sa fiu si eu de fata la intalnire...se pare ca uneori nu toate lucrurile ies cum vrem noi..
Imi pare rau ca nu am putut sa vad si eu live Corrado-ul..dar poate is isi face Kalu timp sa ma dea si pe mine macar o tura.. Singura veste buna e ca macar am luat nenorocitul ala de examen.. dupa 5 ore de asteptat pe la usi..asta e invatamanul romanesc...superior, primar..gimnazial, liceal...tot o apa si un pamant.. Sper ca v-ati distrat si pentru mine...numai bine ! (astept si eu macar pozele) |
Mie imi pare sincer rau ca plecaseram din oras, ca altfel nu ai fi ratat finalul. :(.
|
Eh..se intampla, or sa mai fie intalniri la care sa fiu prezent.. :)
|
Poze nimik?? Impresii alea alea!!! dar nici o cursa :(
|
Poze sunt multe .... maine o sa vina pe forum. A fost frumos. Mie mia placut.
Aaa... mia placut ce ai facut la sfarsit :D:D P.S: da si tu un id :) |
Nu am facut nimik spectaculos pt ca nu imi permite masina!! Abia maine pozele!! offf...ok!! ID: djrainman2002 .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning