![]() |
Re: autodata cine are ?
Quote:
http://www.upload.ee/image/2044274/regscr.png |
mersi palura66 !!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma intereseaza si pe mine Autodata, daca ma poate ajuta cineva.Pe Windows 7, 64biti sa inteleg ca nu merge?
|
Mersi palura66!!!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
mersi palura66!
|
Quote:
|
mersi palura66! 8)
|
1 Attachment(s)
am reusit sa copii si eu Autodata 3.38, l`am instalat si cand vreau sa il deschid in da eroare , am sa atasez o poza cu eroare, cine stie care ii cauza?
|
1.instaleaza Microsoft .NET Framework v3.5 SP1 ;)
2.restart 3.enjoy;) |
Quote:
How to install on Windows 7: 1. You first must upgrade to Microsoft Visual C + + 2010 Redistributable Package from 2008 2. Mount image with Daemon Tools 3. With administrator run "Insatall.cmd" (wait for about 2-5min for everything to finish) 4. a) on x32 you can just run the program. b) on x64 you need to run all registry files from folder "Win7_x64_reg" in order 1,2,3. win7_x64_reg tut For runtime error 217 at 004BB10D, run Command Prompt as administrator go to “cd c:/adcda2” without " folder and run "regsvr32 ChilkatCrypt2.dll" |
Pentru parula66
Intai ti-am gasit postul pe alt forum (ceva cu ,,inedit,,) unde te rugam sa-mi spui si mie pasii de instalare (3.38) pe un xp sp2 (mai ca pentru un incepator, sunt si pretentios acuma, sper ca nu te superi:D), dar aici am vazut ca oferi inclusiv programul, daca nu este diferit de cel din celalalt forum te rog frumos sa mi-l dai si mie, daca nu este diferit, numai pasii de instalare. Am citit pe aici (postul 205) dar nu stiu daca pentru 3.38 e la fel ca pentru 3.24 Multumesc ! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning