Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea. b....... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34288-dacia-mea.html)

boss_barosanu 28-07-07 02:49

Re: dacia mea. b.......

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1017840)
Bai boss barosanu creca dacia ta a fost un tanc p langa dacia aia
cum ai putut sa o distrugi asa :)

frate cat de veche e masina dar e si rezistenta. si cat de curand o bag la vopsit. ii astup manerele la usi inafara de fata stanga. si am si eu o intrebare. de unde iau si eu o usita de rezervor?????

cmdbass 28-07-07 05:26

Quote:

Originally Posted by boss_barosanu (Post 1017849)
de unde iau si eu o usita de rezervor?????

asta e culmea...mai stai si in Pitesti :lol:
no offence!

vlad_VSV 28-07-07 09:28

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1017838)
Si mai ceva multumiri lui : vlad_VSV , Donnyro ;) k mau salvat contra lui dj_13055 ;)

pai vezi, romanu' cand ajunge sus uita de unde a plecat si arata cu degetu' pe aia saraci.....

B-11-AYG 28-07-07 12:24

Quote:

pai vezi, romanu' cand ajunge sus uita de unde a plecat si arata cu degetu' pe aia saraci.....

vlad_VSV 28-07-07 13:22

serios? ai face bine sa iti masori cuvintele....mai asta mare

ps: ai zis-o cu ironie ;) concluzia o tragi tu

B-11-AYG 28-07-07 13:29

Quote:

serios? ai face bine sa iti masori cuvintele....mai asta mare

ps: ai zis-o cu ironie concluzia o tragi
nu am subler sa-mi masor cuvintele si asa le las... si in legatura cu ironia te insele k cum ai spus si tu si eu am mobelu ala de oglinzi dar eu nu leam montat.... si daca vrei ceva da-mi pm... scuze de off

Villy ATS 28-07-07 14:34

Quote:

Originally Posted by boss_barosanu (Post 1017793)
fratilor . am lovit masina. uitati ce a mai ramas din masina omului. poze si cu masina mea. in masina acea ereau 5 persoane si nici una nu a patit nimik

frateeeee......arata de park ar fi cazut de la etaju` 10

Cypy... 28-07-07 18:44

Bai lasa si nu va mai certati din cauza mea fratilor :rolleyes2
Dar dj_13055 trebuia sa ma incurajeze macar asa k pt inceput sau poate sami dea niste sugesti ce sa faci asta e romanul
Las k ne trece:lol:

boss_barosanu 29-07-07 04:09

6 Attachment(s)
fratilor azi am facut si eu masina.pentru un moment circul cu ea asa. de luni intr-o saptamana o bag la vopsit. si o fac in 2 culori. ramane de vazut ce culoare o fac.

Donnyro 30-07-07 13:04

E bine k ai inceput sa schimbi tablaraia care era ondulata sau indoita pe ea.Esti pe drumul cel bun.Tine-o tot asa!

Dodo_998 30-07-07 13:13

stai putin... adica ala are masina rupta in 2 si tu ai avut decat aripa si usa si alte chestii minore ???

cmdbass 30-07-07 13:20

depinde cum l-a "prins" ...

boss_barosanu 30-07-07 14:43

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1020830)
stai putin... adica ala are masina rupta in 2 si tu ai avut decat aripa si usa si alte chestii minore ???

DA CIF. eu incetinisem sa fac dr sa bag pe un cap de pod, ala a ramas fara frane si sa bagat pe dreapta sa ma depaseasca ca veneau masini din fata. a intrat in mine din mine sa dus in seant din seant in cap de pod si a dat cu roata dr spate in capul de pod dupaia a ricosat pe asfalt. cocot a vaz cum arata masina aluia. a trecut pe acolo dupa ce sa int accidentul.

r3sp3c7 31-07-07 01:27

ai de p*m nu pot sa cred ce s-o intamplat ......las...bine ca nu ai [patzit tu mai rau :D...bag mashia la vopsit...sa vedem ce culoare iese :D

Dodo_998 31-07-07 02:00

asa da.. credeam ca a fost vorba de un singur impact.. acela fiind cu masina ta.. masina ta o nimica toata si a lui.. rupta in 2...

All times are GMT +2. The time now is 16:47.

- Copyright 2026 4Tuning