Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Ce parere aveti despre smart? (https://forum.4tuning.ro/400-europene/3428-parere-aveti-smart.html)

BASU 09-04-08 19:18

Re: Ce parere aveti despre smart?

tractiune spate - motor tot in spate :D

al_pacino 19-04-08 01:39

M-ar interesa mai multe opinii despre Smartul Roadster, mai ales in legatura cu spatiul interior si cutia de viteze...
In general e vazuta ca masina de oras. Dar la drum lung ati mers careva cu Roadster-ul? Cum se comporta? Eu am auzit ca e foarte obositoare - la drum intins fiind aproape imposibil de mers cu ea...:rolleyes2

frozzen 19-04-08 08:22

Quote:

Originally Posted by al_pacino (Post 1492313)
M-ar interesa mai multe opinii despre Smartul Roadster, mai ales in legatura cu spatiul interior si cutia de viteze...
In general e vazuta ca masina de oras. Dar la drum lung ati mers careva cu Roadster-ul? Cum se comporta? Eu am auzit ca e foarte obositoare - la drum intins fiind aproape imposibil de mers cu ea...:rolleyes2

spatiu in interior am vazut ca e destul...eu am 1.80 si cand m-am suit in el chiar eram surprins ca am spatiu destul de mult. am auzit ceva de o chestie ca in jur de 120-130.000km pica nu stiu ce la motor! este adevarat?

al_pacino 19-04-08 11:51

Frozzen, dar la drum lung ai mers cu ea? Cum e?

frozzen 19-04-08 17:58

Quote:

Originally Posted by al_pacino (Post 1492643)
Frozzen, dar la drum lung ai mers cu ea? Cum e?

nop..eu am vrut sa imi iau un roadster...eram foarte hotarat dar dupa ce ma plimbat un prieten putin prin oras am fost asa dezamagit de interioru saracacios...oricum senzatia e frumoasa.. esti foarte aproape de pamant ,spatiu e suficient...motoru cam zgomotos intradevar ...insa m-am speriat de problema de care am spus mai sus...acu sa asteptam parerea cuiva care stie mai multe!

Durpaneus 26-05-08 10:57

5 Attachment(s)
zilele astea ar trebui sa-mi ajunga si mie un ForTwo din 2000, 600cc, benzina. cind o voi lua in primire voi posta si impresiile.
si acum intrebari:

Am gasit de cumparat un BOV care a fost montat pe un Roadster 2004; aveti idee daca s-ar potrivi la al meu 600 cc ?

in locul rotii de rezerva voi ce folositi? aveti vreun kit in caz de pana si compresor pentru umflatul rotii? eu am gasit asa ceva, insa la un pret cam prohibitiv; ce parere aveti?

multumesc!

bluey 26-05-08 15:43

Se potriveste BOV.
Exista un kit la picioarele pasagerului care contine compresor si un lichid care se baga in cauciuc pentru etansare.

Durpaneus 02-06-08 21:39

din pacate n-am mai cumparat BOV-ul; ajunsese la 80 de lire licitatia, si m-am lasat pagubas.

eu n-am acel kit pentru pana :( am gasit si un manual de instructiuni si am vazut cum trebuia sa arate, dar din pacate n-a mai ajuns pina la mine.

Durpaneus 09-06-08 14:33

intrebare de posesor al primei benzinare (asa ca nu dati cu pietre): vreau sa-i schimb bujiile, si as vrea sa stiu daca ar merita sa iau unele mai performante (eventual si fisele...);

daca are cineva, si eventual imi poate spune si marca...

SirNenea 09-06-08 23:51

la ori ce masina cred ca se merita sa ii pui niste buji mai performante si fisele
cred ca ngk iridium sunt fff bune

BASU 10-06-08 23:31

Durpaneus la smart bujiile de serie sunt destul de performante, sunt facute de NGK si au 2 "capete" pentru scanteie, in plus pe feicare cilndru sunt puse cate 2 bujii.
bujiile iridium sau alt model mai performant nu prea se gasesc pentru acest motor ( iti spun sigur pentru motorul de 700cc ), deci sfat-ul meu este sa ramai la cele originale.

Durpaneus 11-06-08 10:00

am tot cautat pe net si n-am gasit pe nicaieri pe careva sa fi schimbat bujiile cu o alta marca mai "performanta". iridium n-am gasit vreun produs dedicat smart-urilor.

cu o oarecare surprindere (trebuie sa recunosc) am aflat si eu ca are 2 bujii pe cilindru;

aici: http://www.evilution.co.uk/index.php...100&men=engine am vazut si ca e necesara "cheia" asta pentru bujiile din partea inferioara; e intr-adevar atit de dificil sa le manipulezi, sau sint englezii mai neindeminatici?

BASU 12-06-08 12:10

este foarte dificil sa scoti fisele, si apoi destul de dificil si bujiile
daca incerci sa scoti fisele fara cheia respectiva.. risiti sa la rupi si sa ramai cu firele in mana.

Durpaneus 12-06-08 19:00

a aparut si prima problema serioasa: de cind a ajuns masina, nu-i mergea aerul conditionat; in paranteza fie spus, cind a fost cumparata, temp ext era de 15 grade, si verificarea AC-ului n-a fost prea relevanta;

am vrut sa-i pun freon, sperind ca asta ar fi singura problema; din pacate insa, radiatorul AC-ului e cam varza; pretul unuia nou la mercedes e de 18 milioane (jegosii!);

aveti idee daca s-ar potrivi un alt tip deradiator? fiindca sint destul de multe conducte afectate, si nu ar fi o solutie anularea lor, cu atit mai mult cu cit am citit ca AC-ul si asa nu prea face fata; si unde mai pui ca am si acoperis panoramic, si deci inca o sursa de incalzire in habitaclu.

Durpaneus 13-06-08 12:15

am gasit pe ebay un radiator de AC, dar pentru roadster; aveti idee daca se potrivesc? sau daca stiti o serie de sasiu de pe un roadster, sa incerc sa vad daca au acelasi cod radiatoarele?
multumesc!

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning