![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
M ai cany miai desconspirat proiectul nici pe departe asta ramine de vazut daca se va lucra ceva la ea sau ramine masina stok
|
Asa da sa o dai unui posionat dar sa sti si u ce e de capul lui nu sa o dai si peste 2 3 zile sa o faca praf Doamne fereste
|
5 Attachment(s)
Poze de la VTM Suruc,din pacate
De aceea masina se vinde asa ieftin si nu e chiar atat de avariata. |
3 Attachment(s)
Cam asta a fost ultima aventura cu GLX.Am fortat prea mult dar asa este in limea sporturilor cu motor.NO RISCK NO FUNN.
|
Stii cum e mai Giany..numai cine nu se da cu masina n-o loveste,dar apoi sa se dea la VTM..lasa ca nu pare grav,se rezolva:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
ma giany iara mam socat cand am vazut pozele, dar ce sa faci mai vin si dinastea, eu cum am zburat cu ea de am puso pe o dunga
|
Prima de antrenament adica recunoastere a doua cronometrata pntr pozitia de start a tria si a patra timpi cronometrati pntr clasament etapa numa ca eu pe a patra ca multi altii nu am mai apucato da asteptam urmatoarele etape si sa vedem ce masina pregatim se pare ca dacia inca stie sa mearga fff bine norocul meu si multumesc la OBRAD ca in ultima zi a facut toate setarile ce sau putut face
|
3 Attachment(s)
asta inainte de ....... ce sai faci
|
Da Dacia:d :d
|
Cam Atit Despre Dacia Cred?
|
Urata saritura ai facut printre pomii aia :(:( imi pare rau pt maisina da sper sa nu fie ceva grav BAFTA in continuare si la cat mai putine momente dastea SUCCES
|
si la cronometrata aia pe ce loc erai?
|
Pacat Giany...sper ca nu ai patit nimik tu.bafta in continuare si sa ne vedem cu bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:15. |
- Copyright 2026 4Tuning