![]() |
Re: Masina mea
bine ai venit dragos in comunitatea noastra :) vad ca ai 18 ani . imi poti spune la ce liceu inveti ?
|
Bun venit, fiatul are motor de 1,2 80 cp ,asteptam mai multe poze cu ea si sa vedem daca da laguna 1,9 dci 102cp (TEN) abia astept :twisted:
|
Quote:
|
Sunt la naval . Shi as vrea sa ma intalnesc cu baieti cu dacia shi cu oltcitul poate facem ceva
|
de-ai vopsi sitele in negru ar fi fost mai ok :) bun venit ,,,
vali poate punem de-o intalnire sambata la sala dupa 10 ;) |
Quote:
|
Dragos, nu am vazut Brava aia prin oras, le Dacie ce nr ai? Vopseste sitele negru lucios, cum zicea Eugen, asa prea ies in evideta, e pacat de ea...
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ma baieti, prea se incing spiritele pe aici si m-am gandit sa-mi prezint si eu bolidul ca de cand sunt pe aici pe forum n-am facut-o...
Se intituleaza furia rosia 1.5 dci 82 cp si a facut multe victime... laguna 1.9, skoda 1.9, mazda 6..., merge bine Mai e poza cu niste jante care vreau sa le pun si un model de clio modificat Spuneti-va parerea... Am mai pus si o poza cu niste joaca din photoshop, nu va speriati de ce moaca am si nu radeti prea tare de dinozaurul de pe aripa...:P, si pentru fanii momentului o poza cu calibra din spate, se pare k baiatul i-a "rupt" eleronul...sau a zburat de la viteza...:twisted: |
Quote:
marfa masina..sa o stapanesti sanatos |
la dacie am FNE.shi fiatul tre sa mil aduca cam in 2 saptamani in tara shi nu e breck e sport
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salutare baieti!
Am si eu un Cielo stok din 97 care momentan nu e in cea mai buna stare dar urmeaza sa intre la domn`doctor pentru cateva reparatii si la motor si un pic la caroserie ca a avut grija cineva prin Carefure CT sa-mi shifoneze aripa. Oricum, sper ca prin Ian-Feb va arata....muuuult mai bine! As vrea si eu cateva idei de tunning exterior daca se pricepe cineva mai mult..! |
salut...
este un cielo ca al tau pe corneliu gavrilov care are un styleing dragut...poate fi o sursa de inspiratie f. buna sau un a de informatii. oricum vreau sa spun ca modelul asta de cileo este perfect pentru tunning! |
Mie spatele masinii mi se pare cel mai greu de stilizat. Pe cel din oras il stiu, e dragutz dar nu ma prea incanta modelul lui de bara spate...caut ceva mai finutz! Merci oricum de pont!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning