Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Diverse, evenimente, discutii, pareri (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33602-diverse-evenimente-discutii-pareri.html)

KAB 19-04-07 18:00

Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 860380)
incearca la Kollant pe Pacii;)

Nu stiu despre voi, dar pe mine nu ma incanta ideea sa fac reclama pe moca...

Eugen_TL 19-04-07 19:50

exact alecu...asta e pt site ...in afara pt asemenea chestii este altfel :) ... una e sa faci parte dintr-un club si sa se vada asta,si alta e sa arati ca faci parte dintr-o asa numita comunitate pe care toti o numim dar parerrea mea ca NU este ! :)

DaViD TL 20-04-07 00:14

lasa frate ,ca au astia un sticker ca dupa 2 ploi s-a luat de pe geam ,pe din afara nu mai pun nici un sticker nu are nici un rost !!!

Ovy FTZ 24-04-07 15:30

sa inventeze sticul anti apa!!! eu inca nu miam luat inca revista!!! dar tovarasu meu tumer soul sia luat !!! in toata tulcea in afara de masina lu tatsu a mia vazut si o masina de buc care sa aiba sticu!!

DaViD TL 24-04-07 20:02

Quote:

Originally Posted by dj_tun3r (Post 868547)
sa inventeze sticul anti apa!!! eu inca nu miam luat inca revista!!! dar tovarasu meu tumer soul sia luat !!! in toata tulcea in afara de masina lu tatsu a mia vazut si o masina de buc care sa aiba sticu!!

se scrie tune3r_soul nu tumer soul mai treci si tu pe la scoala si apoi posteaza pe un forum !!! si mai e un audi la pedagogic cu sticker si cred ca mai sunt ne mai auzim si mai treci pe la ore !!!

vlad_Mafiotu 24-04-07 20:27

si eu am stiker dar o sa`mi pun pe masina cand o sa fie masina mea

KAB 05-05-07 12:35

Bai fratilor, dar v-ati lasat de tot de forum? ce-i cu linistea asta?:)

mikafly 05-05-07 18:45

Lasa-i ma ca du teza cu subiect comun.....huihihihiihih

Eugen_TL 05-05-07 21:15

loool =))) ce e aia? =))))

DaViD TL 06-05-07 14:45

gata nik nu s-a mai intamplat prin orasu nostru,nimeni cu nimeni nu s-a mai dat ,sau numai astia mai mari stiu si noi nu ?!?

mikafly 06-05-07 21:57

Tuningboy.....ia masuri....fii prompt...mustreaza-l pe tun3rsoul ....sa scrie la curse....fa-ti datoria

Eugen_TL 06-05-07 23:11

daca erai atent pe aici pe undeva am zis ca va las sa faceti ce vreti ca sa fie toata lumea multumita ;)

mikafly 07-05-07 03:26

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 887921)
daca erai atent pe aici pe undeva am zis ca va las sa faceti ce vreti ca sa fie toata lumea multumita ;)

Testing testing.........

Ovy FTZ 07-05-07 11:35

multi membri din alte orashe sau intalnit la un fel de miscare, la un cico!! dc numai ei, hai sa fie si in tulcea o "conventie" de gradu 5!!

Eugen_TL 07-05-07 17:34

o da suntem 6-7 cred...din care 3-4 on ... din care mai raman 1-2 care ar avea timp .... INTALNIRE nu gluma ! lumea se intalneste ... dar nu-s pe forum ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:23.

- Copyright 2026 4Tuning