![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
Quote:
|
exact alecu...asta e pt site ...in afara pt asemenea chestii este altfel :) ... una e sa faci parte dintr-un club si sa se vada asta,si alta e sa arati ca faci parte dintr-o asa numita comunitate pe care toti o numim dar parerrea mea ca NU este ! :)
|
lasa frate ,ca au astia un sticker ca dupa 2 ploi s-a luat de pe geam ,pe din afara nu mai pun nici un sticker nu are nici un rost !!!
|
sa inventeze sticul anti apa!!! eu inca nu miam luat inca revista!!! dar tovarasu meu tumer soul sia luat !!! in toata tulcea in afara de masina lu tatsu a mia vazut si o masina de buc care sa aiba sticu!!
|
Quote:
|
si eu am stiker dar o sa`mi pun pe masina cand o sa fie masina mea
|
Bai fratilor, dar v-ati lasat de tot de forum? ce-i cu linistea asta?:)
|
Lasa-i ma ca du teza cu subiect comun.....huihihihiihih
|
loool =))) ce e aia? =))))
|
gata nik nu s-a mai intamplat prin orasu nostru,nimeni cu nimeni nu s-a mai dat ,sau numai astia mai mari stiu si noi nu ?!?
|
Tuningboy.....ia masuri....fii prompt...mustreaza-l pe tun3rsoul ....sa scrie la curse....fa-ti datoria
|
daca erai atent pe aici pe undeva am zis ca va las sa faceti ce vreti ca sa fie toata lumea multumita ;)
|
Quote:
|
multi membri din alte orashe sau intalnit la un fel de miscare, la un cico!! dc numai ei, hai sa fie si in tulcea o "conventie" de gradu 5!!
|
o da suntem 6-7 cred...din care 3-4 on ... din care mai raman 1-2 care ar avea timp .... INTALNIRE nu gluma ! lumea se intalneste ... dar nu-s pe forum ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning