Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/3320-combina-tipa-conduceti-masina-tare.html)

CRyS` 22-02-09 09:40

Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?

Yup, Yup, Yup! Am facut-o si nu odata! :)) ... Si-am mai stat si pe banii ei ... Chiar simteam nevoia "sa ma joc si eu cu ele" nu numai ele cu mine! It was funny and interesant ... uneori se merita!

Opelino 22-02-09 20:56

DA! De ce sa nu profitam un pic si pt placerea noastra de a conduce o masina tare? :))))))

andrey_20052002 27-02-09 14:14

raspunsul meu este DA ,daca are bani de masina tare are bani si de silicoane ,botox,liposuctie etc
Ps nu stiu cum de nu au aparut fetele cu replica "nu exista femei urate ,exista numai femei care se ingrijesc si care nu ",daca are dani de masina sigur e ingrijita

sezione91_blue 28-02-09 22:50

DA! Vreau sa stau si eu pe "carca" unei fete ca destul au stat unele pe a mea.:D

Trixi 01-03-09 11:10

tare imi place de voi :) serios.
tot ce va doresc este ca sa va treziti intr-o dimineata cu cnp 2, sa ma exprim mai frumos si sa incasati propriile pareri despre astfel de oameni ;)

EaGle 01-03-09 17:19

Ma pe mine nu m-ar lasa orgoliul :lol:

Mai degraba fac pe dreaq-n 4 si-mi iau eu o masina tare :) chiar daca poate e nevoie de rabdare.

59AFA 08-03-09 18:59

eu unul nu m-as combina cu o tipa ca sa ii conduc masina...as face-o pe ea sa mi-o ofere ca sa ma combin cu ea :twisted::twisted:

Sasha 08-03-09 20:21

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 2129703)
eu unul nu m-as combina cu o tipa ca sa ii conduc masina...as face-o pe ea sa mi-o ofere ca sa ma combin cu ea :twisted::twisted:

acest post este un pamflet si trebuie luat ca atare ;)

coco_stancu 08-03-09 21:08

Daca este acea tipa din IASI cu BMW M3 ALB an2008, alegerea ar fi foarte grea.......pt ca tipa arata super si nu cred k ai sti ce sa alegi masina sau pe ea dar orgasm provocat de femei am tot avut, in schimb adrenalina creata de o astfel de masina cred k este mult peste binecunoscutul orgasm, dar tot nu m as combina cu o femeie pt a-i conduce masina.

AdiZeL 08-03-09 21:36

Depinde de tipa` cu masina ... in cele mai multe cazuri DA :lol: , cateodata e distractiv , da pana la urma te plictisesti si de tipa si de masina .....

59AFA 09-03-09 12:44

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2129948)
acest post este un pamflet si trebuie luat ca atare ;)

bineinteles...:rolleyes2 :-P

momo 18-03-09 13:44

As face o exceptie si m-as combina cu una care are un H1 :)

nutzuXXL 14-06-09 13:08

cum au mai zis si altii inaintea mea , depinde de gagiga/masina . daca imi da cu + , ma bag , daca da cu - , imi vad de treaba mea

sTAILLL 20-06-09 10:41

Chiar daca ar fi si o baba si ar avea un urs de 700cp+ nu as mai fi stat pe ganduri =))

04JEU 21-06-09 11:25

Sa vad masina cum arata....

All times are GMT +2. The time now is 23:55.

- Copyright 2026 4Tuning