![]() |
Re: My Mk5 Black Coupe.
Quote:
|
Sunt originale am rasp mai sus Hella doar ca am raspuns mura-n gura la zeci de mesaje pe privat de la tine si se pare ca nu te descurci. Vezi ca sunt oameni dispusi sa desfaca faruri pentru o anumita suma de bani daca nu le poti desface. Am experienta destul de bogata zic eu avand in vedere modificarile ample ce le-am facut la toate masinile care le-am detinut pana acum. Nu le stiu pe toate. Am si eu o limita....
|
Ce vorbesti ma baiatule?! Iulian Limitless.. tu esti.. un fel de Inception.
|
Iulian, felicitari pentru faruri... imi plac foarte mult cum au iesit!!!
Spor in continuare! OFF: alexfaq, daca vrei cu adevarat poti, nu cred ca ai rabdarea necesara. Daca nu poti lasa pe cineva care se pricepe. |
Multumesc mult Nonic si playmo!!! Planetele sunt aliniate pentru modificari serioase anul asta :)
|
am vazut farurile "face to face" :) cum se spune si pot afirma ca au iesit incredibil de bine :D abia astept montare si mare asfaltare :)
PS: jante + cauciucuri + rosu = wow :) hai cu incalzirea ca sa le vedem pe toate montate |
Ataaat!!! De 1 martie primeste xenon can bus
|
4 Attachment(s)
Poze cu farurile montate. Mai trebuie sa fac un releu sa stinga pozitita cand dau semnal. Asa cum e acum nu se vede grozav semnalul cu pozitia aprinsa. Lupele se vad grav. Prezoane lungi mai trebuie si suspensie, distantieri, cauciucuri fata... E de munca...
|
Se vad frumos rau pozitiile asa8)
pune'te pe treaba ca iese ceva frumos! |
Blana rau de tot farurile sa le folosesti cu placere :D
|
Au iesit super, bravo, felicitari 8)
|
Merci! Vroiam ceva sa fie decent.... au iesit ssuper
|
Foarte frumos lucrat! bafta multa mai departe !
|
Merci. Urmeaza ceva si mai frumos. Da-mi si mie pe mail o oferta de air ride ceva basic. Merci
|
Hai cu releele bre, asteptam filmulet cu farurile .8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning