Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Intr-un final....my ride GOLF 3 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/32281-final-my-ride-golf-3-a.html)

Urban per4mance 09-08-07 02:49

Re: Intr-un final....my ride GOLF 3

''Intrebarea'' era pt blondu' nu pt...altzii.

rider on wheel 09-08-07 02:54

bine acuma... probabil cu mk5 gti ! zic io:rolleyes2

claudiu lucian 09-08-07 12:15

as vrea eu un mk5 gti....dar deocamdata e doar un vis. as vrea sa imi iau ceva mai nou, sa pot sa ii fac si casco. sa vedem, k dak nu vrea cineva sa o ia la banii astia, presimt k la un momentdat o sa bag banii p care ii mai am d diferentza in ea si nu o mai dau:P oricum...vreau si ceva mai puternik

razak 09-08-07 12:30

cat de cat simplu -> VR6 si gata , ai ceva puternic. Mai cumperi si o instalatie de clima cu 2-300 euro si ai masina cu de toate :P

PS: se face casco si la masini vechi :)

P_C_D 09-08-07 12:41

Nu se face , iti spun sigur.Si eu mi-as face.

ggd_87 09-08-07 14:35

Quote:

Originally Posted by razak (Post 1037967)
cat de cat simplu -> VR6 si gata , ai ceva puternic. Mai cumperi si o instalatie de clima cu 2-300 euro si ai masina cu de toate :P

PS: se face casco si la masini vechi :)

Ai dreptate,se face,dar la masini kre au maxim 13 ani vechime,BT e singura agentie kre permite o vechime asa mare. a lu blondu are fix 14 ani. :(

claudiu lucian 09-08-07 17:00

ms dany k raspunzi pt mne,azi nu prea am avut timp sa stau p forum.

mi-am uat o alta mask, sper sa mai dispara din lufturile alea.la asta a mea s-au cam supt prinderile.

un motiv serios pt care o vand este k voi fi plecat un timp si masina va sta ABSOLUT degeaba in fatza blocului cateva luni de zile;) o sa-mi iau dupa aceea alta masina, deocamdata...mai am o luna pana plec deci...astept oferte o luna(pana in septembrie).

razak 09-08-07 17:05

Ai muncit mult ca sa se bucure altu de ea!

De asta nu va inteleg eu, le faceti frumoase si porma le maritati, ajung pe mainile unor labarei care le f u t cat pot si uite asa se mai ingropa un mk3 readus la viata.

Daca pleci poti sa cauti un garaj pe undeva unde sa o tii atat timp cat esti plecat. Revii in tara, te bucuri iar de ea.

Ai grija sa nu regreti porma!

claudiu lucian 13-08-07 20:25

maine masina ar trebui sa revina la normal, i-am facut masca noua(fara emblema) m-am cam chinuit cu ea, k la masca noua materialul era diferit, mult mai moale. se cunoaste diferentza, dar o sa iau un spritz chit si o sa o vopsesc din nou. Si mi-am comandat din nou faruri cu angel, cum am avut.

sorin_sorin95 13-08-07 23:17

Dar de ce nu mai ai faruri cu angel?

ggd_87 14-08-07 01:57

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 1045332)
Dar de ce nu mai ai faruri cu angel?

poveste lunga. mai pe scurt: le-a vandut unuia,a luat altele si acum le-a vandut k vrea tot cu angel eyes!

Urban per4mance 14-08-07 03:08

pai daca tot o vinde mai bine doar ''cerculetze'' in faruri si gata ca e pacat de bani facutzi cadou unui starin nu?

Xel'Naga 14-08-07 17:14

Man pacat ca o dai dupa ce ai tras cu ea ca sa o faci ... :idea: :arrow:
Multa BAFTA din partea si ai sprijinul meu in ceea ce vrei sa faci pe viitor !! :rolleyes2 :shock: ;)

rhadu 24-08-07 10:07

pe capota ai pus colant?

dubmaniacks 24-08-07 11:19

Quote:

Originally Posted by rhadu (Post 1062140)
pe capota ai pus colant?

Da !!! Sper sa nu se supere Claudiu.Daca vb in numele lui!

All times are GMT +2. The time now is 05:10.

- Copyright 2026 4Tuning