![]() |
Re:
Quote:
spune`mi ca... nu-ti place poza.. astept.. :evil: |
CARE A FACUT POZA CU BURNOUTUL ???
DAU 1 BERE LA METRU ( de 1 mai ) CELUI CARE IMI PUNE SI MIE MASINA IN LOCUL MUSTANGULUI DAR SA PARA CAT MAI REAL !!! SA MOARA JIMMY DACA VA MINT !!! :peace: |
hmmm
x-ray , ti`o fac eu in 3.4 secunde.. dar.. da-mi poza.. care.. sa se \"pupe\" cu poza orignala :D bines ?! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Trebuie doar sa pui imaginea in oglinda. |
1 Attachment(s)
:lol:
|
2 Attachment(s)
...
pm , am 22 de ore de nesomn ... sunt mort azi iar e o zi infernala sper ca asta sa fie motivul ptr care.. nu`mi iese de nici un fel masina asta :( merge x-ray ? :( |
3 Attachment(s)
pt madskilz
asta ii prima mea incercare de virtual! |
thx evo!!dak zici k e prima e chiar misto.pacat k nu e gordini... :(
mah mi-am permis shi yo sa fac ceva repejor..e adevarat k sunt cu mult in urma lu' santos...mi mi-a luat 5 min fatza de cele 3.4 sec...yo nu am pus-o in locu la mustang....shi nici nu am luat fumu de la mustang... :D BIG OFFTOPIC!!!! nu ma lasa parintzii la mare k le e frica sa nu mor in accident de masina.....bulache!!! :evil: :evil: :evil: \"\"Upload Error: Could not upload Attachment to ./upload/sad-u_147.jpg\"\" :evil: o sa mai incerc poate o sa mearga... |
astept poza ta :)
|
mah evo poza mea de la tuning design mai are de asteptat ceva k nici nu m-am apucat :((
sunt super nervos nu pot sa fac upload la poza cu sad-u...o sa-l rog pe golftuning sa o puna pt mine... |
1 Attachment(s)
in sfarsit.......!!!!(nu a putut nici golftuning,deci probabil a fost o problema cu forumul...)
|
1 Attachment(s)
check this out
|
1 Attachment(s)
:D
|
2 Attachment(s)
Uitati ce am gasit... (mi s-a parut interesant)
P.S. Vine si tunningu fct de mine diseara!!! EDIT: Am pus si tunu'!!! PARERI!! |
2 Attachment(s)
am reusit sa termin si eu prima masina...nu e mare lucru...dar ehhh...din greseli invetzi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning