Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   dati-va cu parerea , BMW sau CALIBRA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3169-dati-parerea-bmw-calibra.html)

aR99bMw 15-06-05 19:09

prea multe polemici ...etc...etc...

pentru unii bmw e tot...pentru altii calibra...e tot.....dar dupa cum zicea mai demult aici pe forum cineva.....CAND ZICI BMW ZICI BMW.... :)) :D :lol:

Gabi_323i 15-06-05 23:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
prea multe polemici ...etc...etc...

pentru unii bmw e tot...pentru altii calibra...e tot.....dar dupa cum zicea mai demult aici pe forum cineva.....CAND ZICI BMW ZICI BMW.... :)) :D :lol:

:hug:

alex_102 16-06-05 03:19

ar99bmw... sincer nu cred ca tu ai spus ceva inteligent in viatza ta... tot o tii ca dodoaca ... bemveu e tot bemveu... ba baiatule... ce ar fi sa aduci si argumente ?!? ar fi si asta o idee, nu?.. si daca nu mai ai alte argumente in afara de alea de la \"inceputurile\" tipicului... nu este neaparata nevoie sa dai tu cu subsemnatul la fiecare pagina noua!
ai avut si tu curiozitatea sa te uiti la \"poza\" aia pe care am atasat-o eu la pagina 17 ? ce mai zici de bemveu tau VS calibra turbo? no comment banuiesc...

inteleg ca masina ta este viata ta, ca ai bagat foarte multi bani in ea, si sincer te respect mult de tot pentru asta! dar iti mai spun ca nu castigi nimic continuand sa \"calci in picoare\" calibra ... pentru ca suntem multi si avem argumente serioase !

florin83 16-06-05 07:52

multe date de la bmw-uri (la opel nu cunosc deci nu zic nimic) din poza sunt gresite.. cum sa ia suta in aproape 9 un 325 e30 ??? sau 11.2 320...
sa fim seriosi.

Gabi_323i 16-06-05 07:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin83\"
multe date de la bmw-uri (la opel nu cunosc deci nu zic nimic) din poza sunt gresite.. cum sa ia suta in aproape 9 un 325 e30 ??? sau 11.2 320...
sa fim seriosi.

eu m-am abtinut :roll:

alexutzu 16-06-05 08:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin83\"
sa fim seriosi.

daca un 325 face suta in 9 :lol: inseamna ca 316 face cam 20 de secunde :lol:
sa fim seriosi si un motor de 1.6 16v, oricare ar fi el de la orice producator, scoate cam 9 sec / 100 kmh

aR99bMw 16-06-05 11:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alex_102\"
ar99bmw... sincer nu cred ca tu ai spus ceva inteligent in viatza ta... tot o tii ca dodoaca ... bemveu e tot bemveu... ba baiatule... ce ar fi sa aduci si argumente ?!? ar fi si asta o idee, nu?.. si daca nu mai ai alte argumente in afara de alea de la \"inceputurile\" tipicului... nu este neaparata nevoie sa dai tu cu subsemnatul la fiecare pagina noua!
ai avut si tu curiozitatea sa te uiti la \"poza\" aia pe care am atasat-o eu la pagina 17 ? ce mai zici de bemveu tau VS calibra turbo? no comment banuiesc...

inteleg ca masina ta este viata ta, ca ai bagat foarte multi bani in ea, si sincer te respect mult de tot pentru asta! dar iti mai spun ca nu castigi nimic continuand sa \"calci in picoare\" calibra ... pentru ca suntem multi si avem argumente serioase !

aha...sigur?.......ba baiatule...am adus argumente...pe alte pagini inainte... :lol: Am vazut poza....dar mi se pare mie sau lipseste M3 de acolo? :).Pana acuma cu ce calibre turbo am facut io le-am facut......sa vedem....sa-si repare gaju masina :lol:
Mie nu imi place calibra...si gata....cand aveam 18 ani....dupa 2 luni am vandut un espero de tot ***u ce l-am avut....si aveam sansa sa-mi iau calibra nu turbo.....dar calibra super eftina...si nici nu m-am gandit sa-mi iau...mi-am luat un e36..... :lol:

alex_102 16-06-05 14:14

datele respective sunt cat se poate de corecte ! incep sa realizez totusi ca nu prea am cu cine vorbi pe topicul asta... priceperea voastra la automobile este de-a dreptul impresionanta... mi-a dat o lacrima cand am citit ultimele posturi...

ar99bmw mai nou spui ca bemveu tau e mai tare pentru ca e mai scump ?.. asta da argument ! Bravo bah baiatule... m-ai convins!

georgeb 16-06-05 15:30

cred ca in 18 pagini ati decis cine e mai frumos !

nenea cu bmw u , vrei sa ne lasi cu argumentele a mea e mai tare ca e mai scumpa ?!?!?! :evil:

All times are GMT +2. The time now is 23:24.

- Copyright 2026 4Tuning