![]() |
Re: Masina mea: Corsarino Mantzel Corsa B 1.6 16v
Un rezultat remarcabil pentru un 1.6 cu axe stock ! Astept cu interes mai multi cai !
|
Quote:
|
Nu mai are axe stock 911Lau.
Nici macar nu am desfacut motorul Laly, sa vad ce are, nu prea am timp$ :D. Cand e gata ma prezint. |
Ce specificatii au noile axe?
Daca se poate sa faci o actualizare a modificarilor aduse acestui motor ? :D Multumesc |
Saut, detin o tigra cu motor x14xe si ma intereseaza si pe mine o admisie mantze. Un pret daca se poate. Ms
|
Uite lista de modificari 911Lau
- chiulasa portata, modificare din port normal in port triunghiular; - garnitura chiulasa din metal f. subtire; - raport de compresie mare, parca 12 si ceva calculasem, nu mai stiu; - garnitura termoizolanta intre admisie si chiulasa, custom made; - admisie pt. multiclapete largita; - ITB-uri de motocicleta, adaptare TPS original de Opel, sincronizate; - trompete pt clapete custom made, izolate de compartimentul motor; - bypass motoras relanti(sta la 900 rpm ca de fabrica :D) - pistoane mai mari usurate si cantarite cu cantar precizie miimi de gram; - biele usurate si cantarite; - pompa de ulei mai mare; - injectoare mai mari; - regulator presiune benzina reglabil custom made; - ceas presiune in rampa; - camere de ardere si calote pistoane lustruite oglinda; - bujii mai reci, normale copper - ieftine si mai bune ca iridium :D - volanta usurata; - pinioane distributie reglabile custom made; - axe 264/9,8; - termostat modificat; - Unichip cu 2 harti; - posibilitate marire avans din masina; - indicator AFR custom made; - evacuare inox 55 cu accelerator gaze; - decat; - finala Remus; - anulare EGR; Cam astea ar fi, sper ca nu am uitat ceva. Ai PM dmx4ever. |
Multumesc de raspuns !
Eu personal inca indragesc motoarele aspirate in timpurile astea cand toti aleg turbo si lucrez la un 1.8 renault aspirat care e in faza de proiect :D . |
1 Attachment(s)
Am vesti bune referitor la cartea Tuning Auto - Cum sa-ti modifici masina cu bani putini.
Cunoscutul pilot de drift Sorin Ene cu amabilitatea lui caracteristica, a binevoit sa-mi acorde un interviu ce va aparea in carte! Multumesc Sorin! Cateva intrebari din interviu: - Oricine poate invata sa faca drift sau sunt necesare anumite calitati? - Ce invata elevii tai la Scoala de Drift? - Te rog sa-mi recomanzi 2 masini accesibile care sunt o baza buna pentru a fi modificate pentru drift. - Ce trebuie modificat la o masina pentru a putea face drifturi reusite? - Care este in opinia ta cea mai buna masina de drift din lume? Si mai urmeaza cateva surprize! Stati pe aproape :D. |
Salut Nel Biggson :)
In primul rand respect pentru ceea ce faci si sa o tii tot asa. Am si eu un x16xel si mi-ar placea o galerie de admisie mantzel. Mai ai asa ceva ? |
Multumesc.
Ti-am trimis PM. |
1 Attachment(s)
Am pus pe Facebook dar am uitat sa pun si aici.
Vali Porcisteanu, Campionul Romaniei la Rally o sa apara si el in carte. Multumesc Vali pt interviu. |
1 Attachment(s)
Multiplul campion national absolut
Lucien Hora si monopostul sau vor aparea in carte. Multumesc Luci pentru interviu. multe sfaturi despre prepararea masinilor:D |
Ce manometru ai montat in rampa pentru a vedea presiune de benzina, unul dedicat pentru combustibil sau manometru din comert de uz general ?
|
Este pentru combustibil. Nu cred ca merge unul de uz general, sau care e pentru apa, probabil benzina il strica. Cauta unul cu glicerina ca sa nu vibreze acul, sa poti citi presiunea fara tremurici :D.
|
Ce se mai aude cu cartea? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning