![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ByAlin gasesteti alta masina... ca de acuma o expirat faza cu eleronu si cu turele la care schimb...lasa masina mea cu tot cu consum si eleron....ca io nu iti zic nimik de masina ta asa ca las-o si tu pe a mea.......bafta
|
dar nu ai ce sa zici d mashina lui...gaseste tu ceva d comentat si te sustin... fiule !!!
|
ce aveti fratilor....?! mai terminati cu fazele astea.,concentrati'va la alte lucruri mult mai importante .[Nu va mai prostiti atat]
|
Va rog frumos nu va enervati ca se lasa cu tensiuni :twisted: Totul e bine si frumos .. cand se termina cu bine 8)
|
Quote:
daa tu iti compari barca cu masina omului? trezestete.............:evil: |
Noi sa fim sanatosi :) :twisted:
|
Quote:
|
Bogdane...numai ceasurile de bord suplimentare kre le are alin in mashina fak kt eleronul tau si tipsu d la esapament...ashea ca ... liniste... si k sa nu fie rasism...nu discutam numai d valoarea lor...hai sa vb si de felul in care sunt puse ... cum arata...fata d un eleron care nu e finisat si un ornament d esapament care arata p masina k un cric d camion romanesc :-p :twisted: :2gun: :chainsaw:
|
Omg cata rautate...:)) lasa`ti bietu om sa traiasca si el.. ieri unde v`ati dus dupa meci..v`am vazut la parc..dar cand m`am intors..nu mai era nimeni..:sad:
|
chiar trebuie atata cearta?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning